Doživite sjevernu polarnu svjetlost

Na dalekom sjeveru za vedrih, predivnih zimskih noći, na nebu mogu nastati veličanstvei valovi boja. Iako traje samo nekoliko trenutaka, radi se o neponovljivom iskustvu. Posjetitelji iz cijelog svijeta putovat će tisuće kilometara do sjevera Norveške da bi vidjeli makar tračak predivne aurore borealis. Ima li nečeg izvornijeg od ovog iskustva koje biste podijelili s obitelji ili prijateljima na sjevernoj granici civilizacije? Tražite li kuću za odmor u Norveškoj, sjever će biti odredište koje vam može ponuditi jedinstvenu mogućnost osobnog doživljaja ove nejvjerojatne pojave. Dođite s prijateljima, obitelji ili društvom - doživite odmor pod predivnom sjevernom polarnom svjetlošću!

Aurora Borealis in Northern-Norway

Beskonačne mogućnosti

Za kasne jeseni, kasne zime te ranog proljeća je naizglednije da ćete vidjeti auroru borealis. Temperature zraka tijekom tih razdoblja su idealne za pojavu ovih jedinstvenih svjetlosnih valova na noćnom nebu. Na svom putu do ove destinacije imate priliku informairati se još više o ovoj pojavu u Centru za polarnu svjetlost u Lofotenu te sudjelovati u brojim nezaboravnm događajima kao što su vožnje saonicama pod noćnim nebom koje vuku psi, safariji snowmobilima i vođeni izleti brodom, autobusom ili čak helikopterom dok uživate u pogledu na plešuću svjetlost. Mogućnosti su beskonačne, a nezaboravna avantura u prirodi je zajamčena!

Nezaboravan pogled iz kolibe

Svi želimo da nam najveća uzbuđenja i doživljaji poput promatranja aurore borealis na sjeveru Norveške budu u društvu dragih i bliskih osoba. Unajmite li kuću za odmor na sjeveru Norveške, vaša će obitelj moći uživati u mirnoj prirodi bez izlaganja gužvama tijekom ljetne sezone. Provedite vrijeme slobodni i u dobrom društvu te se osjećajte dijelom moćne prirode. Uživajte u njenoj nezaustavljivosti! Provedite svoj odmor u kući ili apartmanu na sjeveru Norveške i uživajte u prizoru svjetlosnih valova svih boja na vedrom noćnom nebu. Dobrodošli u sjevernu polarnu svjetlost na sjeveru Norveške: najbolje mjesto na svijetu za doživjeti auroru borealis!