Aktivnosti i obiteljske atrakcije u Norveškoj

Norveška, zemlja ponoćnog sunca i vodopada, nudi mnogo toga uzbudljivog za velike i male.

Krenite na putovanje, a mi ćemo se pobrinuti da se kao NOVASOLov gost ne samo zabavite nego i uštedite!

Atlanterhavsparken Ålesund – The Norwegian Aquarium

Gratis kava za odrasle i sok za djecu!

Jedan od najvećih i najrazličitijih aquariuma u Europi. U 2013.godini i 2015.godini dobio je titulu najboljeg u skandinavskim zemljama. Smješten je 3 kilometara od mjesta Ålesund i ima predivan pogled na Atlantski ocean. Otvoren je cijele godine i nudi razne aktivne programe za posjetitelje. Uz njega je i vodeni park gdje najmlađi mogu dodatno uživati. Pokažite svoj vaucher kako bi dobili besplatno piće.

Informacije:

http://atlanterhavsparken.no/en

 

Blaafarveværket and the Cobalt Mines

20-25 % na sve aktivnosti u Cobalt Mines!

Blaafarveværk je muzej udaljen jedan sat vožnje od Osla. Datire iz 1772 godine kad je pronađena ovdje pronađena ruda. Dijelovi rudnika su otvoreni za javnost stoga gosti mogu hodati kroz rudnik sa vodičem. Rudnik nudi i mnoge druge aktivnosti za cijelu obitelj od lokalne hrane do predstava i dnevnih tura. 2018. godine slave 50godina muzeja. Donesite svoj vacuher na uvid kako bi ostvariti popuste na aktivnosti.

Više o muzeju i rudniku:

www.blaa.no/en

 

Borgund Stave Church

10 % popusta na ulaznicu!

Ovo je jedna od najvećih atrakcija u Lærdal (Sogn) u Norveškoj, a ujedno je i jedna od najstarijih drvenih građevina u Europi. Datira iz 1180. godine i odlično je sačuvana. Posjetite ovu posebnu crkvu i saznajte mnogo o njenoj povijesti i gradnji te o značaju koji je imala u srednjem vijeku. Pokažite na ulazu vaucher kako bi mogli ostvarili popust.

Više o crkvi:

www.stavechurch.com/en/borgund

 

Geilo Summer Park

10% popusta na Geilo Park, Zipline i na žičaru koja vodi do Nacionalnog parka!

Geilo Summer Park nudi zanimljive doživljaje za cijelu obitelj. U Geilo Heigt Park-u možete doživjeti prirodu na drugačiji način, doživjeti adventuru penjući se uz mnoge prepreke. Geilo Zipline je najduži zipline u sjevernoj Europi dužine 1100 metara koji doseže brzinu do 100km/h. Žičarom stižete do vrha Nacionalnog parka gdje ćete uživati u predivnom pogledu na krajolik. Pokažite svoj vacuher kako bi ostvariti popust.

Više o Geilo:

www.skigeilo.no/en

 

Kongeparken amusement park

4 ulaznice za cijenu 3! Ako vas je više od 4 dobijate 15% na regularnu cijenu ulaznice.

Kongeparken je zabavni park smješten na zapadnoj strani Norveške, 20 minuta južno od mjesta Stavanger. Pak nudi više od 50 doživljaja i aktivnosti za cijelu obitelj. Djeca mogu naučiti kako zapaliti vatru u dječjoj vatrogasnoj postaji napraviti svoju čokoladu u tvornici čokolade i mnoge druge aktivnosti. Ulaznica za par uključuje sve aktivnosti u parku i predstave. Djeca ispod 90cm imaju slobodan ulaz. Pokažite svoj vaucher kako bi ostvariti popust.

Više o parku Kongeparken:

www.kongeparken.no

 

Learn2 – sportski tečajevi!

Popusti na sportove tečajeve!

Sa Learn2 Group možete pohađati tečajeve skijanja, trčanja, bicikliranja ili voziti kajak. Sve to uz stručno vodstvo bazirajući se na tehnike. Tečajevi se održavaju na različitim lokacijama diljem zemlje u malim grupama. Zašto ne naučiti nove tehnike ili novi sport dok ste na odmoru u Norveškoj?

Više Learn2:

www.learn2.no

 

Sjusjøen Husky Tours

10 % popusta na sanjkanje sa psima

Probajte sanjkanje sa Aljaškim haskijima u predivnom krajoliku mjesta Sjusjøen, udaljenog samo 2.5 sata autom od Osla. Ovo je odličan način za upoznavanje prirode ali i za interakciju sa životinjama. Naravno, uz vas idu i vodiči te 6-8 pasa. Ture su duge od 6, 15 ili 30 km. Nakon izleta čeka vas topli napitak i tradicionalna hrana. Popust se odnosi na dane od ponedjeljka do petka kroz cijelu godinu (osim u vrijeme zimskih (ujedno i Božića i Nove godine) i uskršnjih praznika). Priložite vaucher kako bi ostvarili popust.

Više o Husky Tours:

https://sjusjoenhuskytours.no

https://sjusjoenhuskytours.no/home

Važno! Molimo, za posjet bilo koje od atrakcija sa sobom ponijeti NOVASOLov voucher. Ponuda vrijedi samo uz valjani NOVASOLvoucher i ne može se mijenjati za gotovinu. Prava eventualne promjene pridržana.