search

Kuće za odmor jezero Velence

Treće jezero po veličini u Mađarskoj,  jezero Velence idealan je odabir za sve ljubitelje prirode i aktivnog odmora. Ne zaboravite, Mađarska je zemlja termalnih izvora i predivne prirode što je idealno za opuštanje cijele obitelji. Najmlađi će uživati u dodatnim aktivnostima dok će odrasli pronaći mir i konačno se odmoriti od svakodnevnih obaveza. Rezervirajte NOVASOL kuću za odmor te doživite odmor koji će obnoviti duh i tijelo, te ispuniti dane odmora različitim i zanimljivim aktivnostima. Pogledajte ponudu NOVASOL kuća za odmor u Mađarskoj!

Jezero sunca Velence

U srcu Mađarske smjestilo se jezero Velence poznato po svojim blagodatima. Jezero je rezervat prirode i stanište mnogobrojnih ptica. Zovu ga sunčanim jezerom zbog temperature vode koja iznosi od 26 - 28 °C u ljetnim mjesecima, a s obzirom da je plitko ljeti idealno je za odmor s manjom djecom. Zbog kemijskog sastava jezerska voda se koristi u svrhe liječenja reumatskih bolesti, oboljenja udova i sl.

jezero

Odmor na jezeru

Udaljeno samo 36 kilometara od jezera Balaton, Velence slovi za poznatije turističko odredište koje svake godine posjećuju brojni gosti. U blizini jezera brojne su mogućnosti wellnessa i dodatnih aktivnosti koje će razveseliti cijelu obitelj. Mjesto Agárd najpopularnije je kupalište jezera, koje nudi mnoštvo aktivnosti na vodi, poput surfanja ili jedrenja. Ako ipak želite privatnost rezervirajte NOVASOL kuću za odmor s bazenom u blizini jezera i uživajte u predivnim trenucima sa svojom obitelji. Pogledajte ponudu kuća za odmor u Mađarskoj i izaberite idealnu za vas po svojim željama.

Aktivnosti u blizini jezera Velence

Na sjevernoj obali Mađarske protežu se pošumljene Valenačke planine, a na jugu graniči sa plodnom dolinom Mezöföld. Valenačke planine su najstarije planine u Mađarskoj, sastavljene od granita, prapora, kvarcita i andezita. Ljubitelji planinarenja rado se iznova vraćaju ovom mjestu. Krajolik kombinira 3 važna elementa: prostranstva vode, planine i nizine, što je uistinu prava blagodat ovom kraju. Pogledajte ponudu kuća za odmor u Mađarskoj i izaberite idealnu za vas po svojim željama.