search

Kuće za odmor jezero Tisa

Provedite idealan odmor na jezeru Tisa u Mađarskoj! Mađarska vas sigurno neće razočarati kao zemlja vašeg idućeg godišnjeg odmora! Tisa jezero drugo je po veličini u Mađarskoj. Posjetite i ostala jezera u Mađarskoj na odmoru.  Jezero Tisa nastanjuje veliki broj životinja poput riba, ptica i drugih životinja. Jezero Tisa idealno je mjesto za boravak s obitelji. Djeca će uživati u upoznavanju mnogih životinjskih vrsta, a odrasli u ribolovu, šetnjama ili u vožnji čamcem. Ukoliko želite miran odmor odaberite jezero Tisa. Jezero je divna alternativna Balatonu. Jezero ima svoju lokalnu ekologiju.

Odmor na jezeru Tisa

Sjeverni dio jezera pripada nacionalnom parku Hortobágy, gdje se nalazi i ptičji rezervat, koji pruža zaštitu za oko 200 vrsta ptica, poput bijele čaplje i sive guske. Kao kulturni krajolik nalazi se na popisu UNESCO-ve svjetske baštine. Ponekad je ovo područje zatvoreno, a izvan sezone parenja, neki dijelovi se mogu posjetiti samo brodom. Takozvani Poroszlóer bazen nalazi se u središtu jezera i također je dio zaštićene prirode, ali je posjetiteljima i ljubiteljima prirode pristup ipak omogućen. Poznat je kao raj za ribolovce, a posebno dobro zagrizaju grabežljive ribe.

jezero tisa kuće za odmor

Aktivan odmor na jezeru Tisa

Abádszalóker zaljev na jugu jezera, je pravi Eldorado za ljubitelje sportova na vodi. Jedrenje, surfanje ili jet-ski  što god poželite od vodenih sportova ovdje ćete naći. Voda se brzo zagrijava, a ima i mnogo plaža s dodatnim aktivnostima za djecu i odrasle kao na primjer u Abádszalóku, gdje se nalazi veliki vodeni tobogan.

Izaberite NOVASOL kuću ili apartman za odmor u blizini jezera i provedite nezaboravne trenutke sa svojom obitelji i prijateljima. Pogledajte našu ponudu objekata u Mađarskoj i izaberite najbolje za sebe. NOVASOL vam nudi potpuno opremljene kuće za odmor.

Mađarska je uvijek odličan izbor za sve ljubitelje aktivnog odmora. Za potpuno opuštanje odaberite neke od termalnih izvora u Mađarskoj i uživajte na odmoru!