search

Kuće za odmor Mađarska

Provedite divan odmor u Mađarskoj! Ako niste još posjetiti Mađarsku sad je idealno vrijeme da posjetite ovu zanimljivu zemlju Europe. Ono što ju najviše karakterizira su termalni izvori kojih ima nebrojeno stoga lako je zaključiti da je Mađarska idealna zemlja za potpuni odmor i relaksaciju. Termalni izvori stari su preko 2000 godina koje su i Rimljani rado koristili, a kasnije su za vrijeme turske okupacije izgrađene i turske kupelji koje se koriste i danas. Ovo je raj za one koji vole opuštanje u saunama i koji vole uživati u blagodatima termalnih izvora.

apartmani mađarska

Dunav je rijeka koja povezuje Budim i Peštu u jedan od najpoznatijih turističkih odredišta Europe. Budimpešta je predivan grad za odmor udvoje ili za odmor s obitelji i prijateljima. U koje god godišnje doba posjetili Budimpeštu,  moći ćete uživati u brojnim sadržajima i mogućnostima koje ona nudi. Rezervirajte kuću ili apartman iz NOVASOL ponude smještaja i provedite nezaboravan odmor u Mađarskoj!

Zanimljivosti Mađarska

Mađarska je zemlja puna iznenađenja! Zbog svoje bogate povijesti, kulturne baštine i prirodnih ljepota broji sve više posjetitelja. Iako nema more, ima predivna jezera, pogotovo poznati Balaton. Mađarska je nadaleko poznata po svojim termalnim izvorima stoga ćete se na svom godišnjem odmoru moći potpuno opustiti!

Rezervirajte smještaj u Mađarskoj i uživajte u blagodatima ove zemlje! Imate li želju upoznati prirodu i kulturu, biti aktivni ili se doista opustiti? U tom slučaju provedite svoj sljedeći odmor u vili, kući ili apartmanu u Mađarskoj. Priuštite sebi i svojoj obitelji zasluženo opuštanje! U glavnom gradu Mađarske moći ćete uživati u raznim zanimljivostima kao i bogatom noćnom životu. Odvedite svoju bolju polovicu na vožnju Dunavom i provedite u Mađarskoj romantični odmor!

Godišnji odmor Mađarska

Otkrijte Mađarsku kao destinaciju za odmor. Provedite svoj odmor u potpuno opremljenoj vili, kući za odmor ili apartmanu u Mađarskoj. Svaki od njih uređen je prema osobnom ukusu vlasnika što čini NOVASOL vile, kuće i apartmane u Mađarskoj jedinstvenim i osobitim doživljajem.

Vile, kuće i apartmani u Mađarskoj idealni su za odmor u privatnom ozračju. Započnite otkrivanje Mađarske baš iz naših vila, kuća i apartmana. Pogledajte koje atrakcije i aktivnosti u Mađarskoj možete otkriti i rezervirajte svoju NOVASOL vilu, kuću i apartman u Mađarskoj!

smjestaj madarska