Zagorje - kuće i apartmani za odmor

Hrvatsko zagorje povijesna je regija koja obuhvaća neke od predivnih povijesnih gradova poput Varaždina, Krapine, Varaždinskih toplica, Krapinskih Toplica i drugih. Od glavnog grada Hrvatske, Zagreba, odvojeni su Medvednicom otkuda potječe i samo ime ''za gorom''. Doživite Zagorje u novom ruku, otkrijte bogatu kulturnu baštinu i u potpunosti se odmorite uz cvrkut ptica i pogled na zelenilo.

Zagorje - kuće i apartmani za odmor

Kuće za odmor – Zagorje

NOVASOL vam nudi predivne apartmane i kuće za odmor upravo u Zagorju! Otkrijte čari ove regije tako da krenete na putovanje koje će vam ispuniti sva očekivanja. Zagorje obiluje termama, parkovima, konjičkim klubovima, jezerima, seoskim gospodarstvima. Ako ste u potrazi za aktivnim ali i poučnim odmorom na pravom ste mjestu. Nezaobilazno mjesto koje svakako morate posjetiti jest Muzej krapinskih neandertalaca. Saznajte više o životu neandertalskog čovjeka kroz mnoštvo sadržaja. Muzej je povezan pješačkom stazom sa samim nalazištem krapinskog pračovjeka na brdu Hušnjakovo.

Aktivni odmor – Zagorje

Osim kulturnih i povijesnih ljepota u Zagorju ćete se stopiti s prirodom. Ljubitelji prirode ovdje će pronaći svoj mir. Nešto posebno je svakako zagorski labirint vinskih putova. Kušajte vino lokalnih proizvođača, hodajte brežuljcima koji vode do drvenih kleti, tipičnih kućica ovdašnjih stanovnika, koje se u novije vrijeme koriste kao vikendice, ili su prenamijenjene u kuće za odmor. Autohtone kućice na brežuljcima, čisti zrak, pješačke i biciklističke staze slika je zagorja koja vas očekuje. Čeka vas mnogo predivnih trenutaka na putovanju kroz Zagorje. NOVASOL je upravo ovdje pripremio potpuno opremljene, gotovo idilične kuće i apartmane za odmor koje će vam omogućiti nezaboravan odmor. Vaši će mališani uživati na predivnim okućnicama uživajući u igri.

Gastronomija - Zagorje

NOVASOL vam nudi kuće za odmor u Zagorju koje su posebno prilagođena djeci, tako da nudi dodatne sadržaje poput tobogana, klackalice i sli. Kako bi odmor djeci bio što bezbrižniji. Ujedno imamo u ponudi mnoge kuće za odmor u kojima su dozvoljeni ljubimci. Zašto ne biste poveli i svog ljubimca na odmor! Kontinentalna Hrvatska idealan je odabir za odmor cijele obitelji. Ne propustite okusiti gastronomiju ovog kraja u seoskim gospodarstvima i agroturizmima gdje ćete imati prilike uživati u lokalnim specijalitetima poput zagorskih štrukli i sličnih delicija. Odaberite neku od predivnih kuća u Zagorju i već danas rezervirajte idealan smještaj za vas i vašu obitelj.