Postira - kuće i apartmani za odmor

Odaberite mjesto Postira na otoku Braču za svoj sljedeći godišnji odmor. Na sjevernoj strani otoka Brača nalazi se malo mjesto Postira. Rezervirajte još danas smještaj na otoku Braču iz NOVASOL ponude i krenite u avanturu upoznavanja načina življenja na otoku. Postira odiše pravim dalmatinskim štihom i poziva vas da istražite kulturnu baštinu i povijest mjesta. Nekada je ovo bilo ribarsko mjesto a danas popularno turističko odredište.

Postira

Odaberite kuću za odmor iz NOVASOL ponude potpuno opremljenu na otoku Braču i uživajte u svim čarima otoka. NOVASOL kuće za odmor nudi sav potreban komfor koji trebate. Započnite svoj godišnji odmor na terasi odabrane kuće za odmor, sa pogledom na more. Osvježeni i naspavani krenite u razgledavanje otoka. Ne propustite gastronomske užitke koje nude restorani i konobe u mjestu Postira. Najveći broj konoba nalazi se upravo u najužoj ulici u mjestu. Specijaliteti od riba svježe ulovljenih, masline, vino i domaće slastice. Uvale Lovrečina i Konopjikova nude posjetiteljima pravi odmor. U blizini pješčane plaže Lovrečina nalaze se ruševine ranokršćanske bazilike koje možete posjetiti. Brački kamen od kojeg su kuće izgrađene daje poseban štih ovom mjestu.

Brač je otok koji će vas oduševiti sa svojim bijelim kamenom, prekrasnom borovom šumom, skrivenim uvalama i predivnim plažama.

Posjetite i okolna mjesta na otoku Braču poput Supetra, Bola, Pučišća, Milne i ostalih.

Supetar nudi odlične restorane, konobe, mjesta na kojima će u potpunosti uživati vaše nepce.  U restoranima uz more  možete uz šum valova probati najbolja dalmatinska jela i osluškivati priče domaćeg stanovništva koje će vam svjedočiti o načinu života otočana. U centru mjesta možete naći trgovine, banku i poštu.Dok ste u Supetru svakako istražite i ostala mjesta na otoku Braču. Bol je najstarije naselje i najpoznatije po svojoj plaži Zlatni rat. Ako imate prilike dođite na plažu koje je prirodna atrakcija i koja će vas ostaviti bez daha. Krasi ju i borova šuma u kojoj možete potražiti hlad u vrelim ljetnim mjesecima. U mjestu Pučišće posjetite školu kamenoklesarstva koja je ljeti otvorena za razgledavanje.

Posjetite i mjesto Dol južno od Postira. Ukoliko ste željni mira i tišine te dodir s prirodom tu ste na pravom mjestu. Po legendi ovdje živi mitsko biće po imenu Viver koje se skriva u špiljama. Pronaći ćete ovdje mnogo kulturne baštine, ponajviše crkvica koje vrijedi posjetiti.

Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude na otoku Braču i posjetite sva ova divna mjesta koja će vam ispričati divne priče o ljudima, životu i povijesti. Tu ćete pronaći idealan odmor za dušu i tijelo. Neka vam Hrvatska bude destinacija koju ćete sljedeću posjetiti, ako to već niste!