search

Finska - kuće za odmor

Provedite odmor iz snova u Finskoj! Odmor u zemlji tisuću jezera je lijek za dušu i tijelo. Predivni krajolici, čisti zrak, čarobne šume te, naravno, bezbrojna jezera čine Finsku i pridonose tome da sve više ljudi ovdje traži i nalazi zasluženi odmor u Finskoj i to baš u jednoj od predivnih NOVASOL kuća za odmor. Ljubitelji saune ali i kave u Finskoj će uživati! Znate li da Finci konzumiraju otprilike 2,5 šalice dnevno po stanovniku? O da, piju dosta kave ali i gotovo svaka kuća ima saunu. U Finskoj sauna nije luksuz već potreba, oni jednostavno obožavaju saune. Izaberite neku od predivnih kuća za odmor iz NOVASOL ponude i provedite relaksirajući odmor u Finskoj!

Doživite Finsku

Vile, kuće i apartmani u Finskoj idealni su za odmor u privatnom ozračju. Započnite otkrivanje Finske baš iz naših vila, kuća i apartmana. Pogledajte koje zanimljivosti u Finskoj možete otkriti i rezervirajte svoj smještaj u jednoj od NOVASOL vila, kuća ili apartmana u Finskoj. Finska je zemlja koja će vas potpuno oduševiti. Finci su iznimno ekološki osviješteni, recikliraju gotovu svu plastiku koju koriste. A zamislite samo, Finci obožavaju tango! Toliko ga vole da svake godine održavaju petodnevni festival uličnog tanga!

 Mnoge su zanimljivosti koje krase ovu zemlju.

NOVASOL kuće za odmor smještene su većinom uz neko od njihovih brojnih jezera stoga ukoliko se odlučite za odmor u Finskoj nećete pogriještiti! Ako maštate o kući na jezeru i volite skandinavski stil uređenja, jednostavnost i prirodne materijale, Finska je definitvno zemlja koju trebate posjetiti. Pogledajte neku od utakmica hokeja, uživajte u blagodatima saune, zelenila, šetajte kroz čarobne krajolike i provedite divne trenutke u potpuno opremljenoj NOVASOL kući za odmor!

finska

Sigurni smo da će i vaši mališani biti oduševljeni izborom destinacije za odmor pogotovo kad čuju da se u Finskoj odmara Djed Božićnjak! Naime,  iako svi misle da Djed Božićnjak živi na Sjevernom polu Finci smatraju da se odmara u Laponiji. Svakako ne zaboravite probati neke od tipičnih finskih specijaliteta poput: Pulla ( slatko pecivo koje se poslužuje uz kavu), Karjalanpiirakka (raženi kruh punjen sitnom jezerskom ribom) ili neke druge specijalitete sa lososom i haringom.

lake distrikt

Godišnji odmor u vili, kući ili apartmanu u Finskoj

Otkrijte Finsku kao destinaciju za odmor. Provedite odmor u jednoj od potpuno opremljenih vila, kuća i apartmana u Finskoj. Svaki od njih uređen je prema osobnom ukusu vlasnika što čini odmor u Finskoj jedinstvenim i osobitim doživljajem.