search

Marsa Alam - najljepši odmor na Crvenom moru

Egipat na Crvenom moru nudi odlične mogućnosti za ronjenje. Marsa Alam nekoć je bio uspavano ribarsko selo, a danas je živahno odredište s daškom luksuza usred lijepe prirode. Smještena između mora i pustinje naša ponuda apartmana i kuća za odmor u Marsa Alamu odlično je polazište za istraživanje jedinstvenih krajolike koje možete vidjeti samo u Egiptu. Klimatski uvjeti su nevjerojatni s temperaturama koje zimi dostižu nevjerojatnih 31°C, a plaže vas poput mitskih sirena mame da im dođete i uživate u sunčanju, plivanju i ronjenju tijekom cijele godine.

Apartmani u Marsa Alamu za svaki vrstu odmora

Ponosni smo na odličan izbora apartmana i kuća za odmor u Egiptu, uključujući fantastične apartmane u Marsa Alamu koji leži 274 kilometara južno od grada Hurghade. 2001. otvorena je međunarodna zračna lika Marsa Alam – nakon toga je povijest. Ovdje vas čeka široka paleta ponude aktivnosti i atrakcija u kojima možete uživati tijekom svog boravka u apartmanu u Egiptu.

Marsa Alam – odredište iz ronilačkih snova na Crvenom moru

Marsa Alam ima nekoliko odličnih ronilačkih lokacija na Crvenom moru koji su poznati ne samo u Egiptu već i u cijelom svijetu. Na raspolaganju su zaroni svih razina tako da i početnici i iskusni ronioci mogu doći na svoj račun. Upoznajte se fascinantnim podmorjem u kojem rastu raskošni koraljni grebeni i žive jata nevjerojatnih riba prelijepih boja. Naoružajte se disalicama i zaplivajte s delfinima ili morskim kravama (dugong iz reda sirena). Ne morate ići ispod površine: iznad nje se možete okušati u wind surfingu, surfanju sa zmajem ili samo pedaliranju površinom Crvenog mora.

Otkrijte netaknutu prirodu u blizini svog apartmana ili kuće za odmor u Egiptu

Osim na vodi akciju možete doživjeti i na kopnu. Jedinstvena flora i fauna u Egiptu može se odlično razgledati i na safariju. Zašto ne otići na izlet i posjetiti jedan ili oba nacionalna paka u regiji: Gebel Elba i Wadi El-Gemal. Tamo vas očekuje impresivna raznolikost ptica i drugih pustinjskih životinja. U nacionalnim parkovima imate priliku vidjeti sasvim različite krajolike: šume mangrova, planine i suhe nizine. U planinama možete posjetiti nekadašnje rudnike smaragda.

Ekskluzivno naselje Port Ghalib

Svi oni koji traže dašak luksuza na svom odmoru u Egiptu pronaći će ga u apartmanu ili kući za odmor u Port Ghalibu na Crvenom Moru gdje ih čeka i odlična marina. Ekskluzivno turističko naselje s vezovima za približno tisuću jahti, s odličnim restoranima i wellness centrom jamstvo je odličnom, opuštajkućeg i nezaboravnog odmora u Marsa Alamu. Ovdje vam neće nedostajati ničeg, a kada poželite promjenu: u blizini se nalaze planine, koraljni grebeni i brojni zabavni sadržaji.

Naši apartmani u Marsa Alamu – odličan izbor u svako doba godine

Marsa Alam nudi tople i blage temperature tijekom većine godine, dok se ljeto ističe visokim temperaturama. Zato su upravo jesen i proljeće pa možda čak i zima idealni za sve ljubitelje umjerenije klime na odmoru. More je toplo, a zrak nije prevruć za izlete i razgledavanje drevnih nalazišta i blaga Egipta.

  • zima (prosinac - veljača) 19 °C
  • proljeće (ožujak - svibanj) 25 °C
  • ljeto (lipanj - kolovoz) 31 °C
  • jesen (rujan - studeni) 27 °C