search

Hurghada - apartmani i kuće za odmor na Crvenom moru

NOVASOL nudi odličan izbor apartmana i kuća za odmor u Egiptu na Crvenom moru u Hurghadi u prekrasnom turističkom naselju s odličnom uslugom. turističko naselje na obali omiljeno je diljem svijeta i primjereno za obiteljski i aktivni odmor volite li ronjenje. U Hurghadi svatko može naći nešto za sebe, jer je ponuda aktivnosti i usluga doista bogata. Uživajte i opustite se na nekoj od pješčanih plaža, ronite u kristalno bistrom i toplom Crvenom moru, a navečer uživajte u nekom klubu ili restoranu.

Hurghada – od ribarskog sela do svjetske ronilačke metropole

Ovaj svjetski poznati ronilački raj vrhunske razine ne samo da nudi uvid u fantastično podmorje već se tu nalaze svi sastojci nužni za odličan odmor pod suncem. Uvjereni smo da u Hurghadi svatko može pronaći apartman ili kuću za odmor po svom ukusu. Pregledajte našu ponudu u Egiptu još danas.

Zabavan odmor u Hurghadi na Crvenom moru

iz godine u godinu na Crveno more dolaze novi gosti, a stari se rado vraćaju. To osobito vrijedi za ronioce koji se po prvi put ili uvijek iznova dolaze diviti bistrom moru, bogatim koraljima i nevjerojatnim vrstama riba. To sigurno nije sve što možete doživjeti u Hurghadi. U blizini se nalaze odlična golf igrališta, ponuda palete vodenih sportova, wellnessi kao i bogata ponuda izleta.

Gradski život na moru – grad Hurghada

Grad Hurghada leži 550 kilometara od prijestolnice Kaira te na dostupnoj udaljenosti trajektom iz Sharm el-Sheikha, a ni Luksor nije predaleko krenete li autobusom ili vozilom. Svaki dio grada ima svoje posebno ozračje koje otkrivate šetnjom ili boravkom u njima. Na primjer, Sigala je poznata po svojim vrhunskim restoranima i plaži, dok El-Dahar skriva ogromnu tržnicu (bazar), a El-Memsha je suvremeni dio grada.

Romantične lagune – Elgouna

Prekrasne tirkizne lagune, raskošna turistička naselja i odlični wellnessi čine Elgouni savršenim odredištem za medeni mjesec ili, još bolje, za otmjeno vjenčanje. No Elgouna je također primjerena za druge prilike, uključujući obiteljski odmor ili aktivni odmor s puno sportske akcije. Za još više akcije, pođite na izlet u obližnju pustinju gdje žive nomadski beduini i možete kušati tradicionalni čaj od metvice pod blještavo plavim pustinjskim nebom.

Čista raskoš - Sahl Hasheesh

Prošećite bijelim pijeskom dugih plaža gdje vas čekaju ležaljke i kućice. Da bi vaš odmor bio još ugodniji, osoblje će vam ponuditi ručnik, osvježenja i suncobran. Istražite bojama bogate podmorske krajolike roneći ili jednostavno uživajte u svoj raskoši i udobnosti sadržaja koje vam nudi turističko naselje.

U Hurghadi možete očekivati ljetne temperature koje se penju visoko iznad prosječnih vrijednosti. Prosječne temperature omogućuju odlične uvjete za kupanje na otvorenom i izvan ljetnih mjeseci na Crvenom moru. Osobito ugodan odmor za sve generacije upravo su proljeće i jesen:

                    zima (prosinac - veljača) 17 °C

                    proljeće (ožujak - svibanj) 24 °C

                    ljeto (lipanj - kolovoz) 30 °C

                    jesen (rujan - studeni) 25 °C

Prelijepa marina u Hurghadi

Udahnite svježi morski zrak i maksimalno iskoristite opuštenu atmosferu odlične i prelijepe marine u Hurghadi nedaleko naših apartmana i kuća za odmor. Područje je obnovljeno i udahnut mu je nov život 2008. Sada se radi o novom i elegantnom objektu. Prošećite mondenom marinom, zaustavite se na osvježavajućem piću i jednostavno usporite ritam. Brojni restorani imaju vrlo bogatu i raznoliku ponudu, a nikako ne nedostaje kafića ni barova koji nude čaj od metvice, pivo ili laganu hranu koja će vam dati snage za još malo uživanja na odmoru u Egiptu.