search

Crveno more - otkrijte vile i apartmane arapskih obala

Odmor na Crvenom moru u apartmanu predstavlja slobodu koju možete imati samo u privatnom smještaju. NOVASOL vam nudi smještajne jedinice u tradicionalnom egipatskom i arapskom stilu područja Crvenog mora, a nalaze se unutar turističkih naselja. Možemo vam ponuditi više lokacija za odmor na Crvenom moru. Odgovarajuća kuća ili apartman za odmor na Crvenom moru – bilo na plaži ili s bazenom – samo čekaju da ih rezervirate na našoj stranici.

Apartmani za odmor u turističkim naseljima Rivoli Suites Spa & Wellness ili Paradise Village wellness centru

Uronite u svijet prepun luksuza i egzotičnih mirisa u wellness raju na Crvenom moru i doživite kraljevsko opuštanje. Vrhunsko uređenje, tiha glazba i ugodni mirisi učinit će da se vaše svakodnevne brige raspline i otplove daleko od vas dok se vi opuštate u wellnessu naselju Rivoli ili Paradise Villagea. Opustite sva svoja čula i učinite to za svoje zdravlje i dobro raspoloženje.

Apartmani na obali Oriental Coast – nadahnuće i aktivnosti u prirodi

Sunčano nebo ovdje je samo za vas tijekom dvanaest mjeseci u godini i možete se kupati i lješkariti pod vedrim nebom tijekom cijele godine. Ovdje su se spojile prednosti odmora u apartmanu u Egiptu s onima za aktivni odmor prepun doživljaja u prirodi.

Apartmani u turističkom naselju Sentido Oriental Dream na Crvenom moru

Turističko i hotelsko naselje Sentindo Oriental Dream nalazi se na istočnom dijelu obale. Hotelska plaža spušta se lagano u more i otkriva vam krajolike za koje ste vjerovali da možda postoje samo u vašoj mašti. Čeka vas savršena kombinacija nadahnuća, uzbuđenja i opuštanja u wellnessu, kupovini ili samo jednom lijenom danu na plaži. Nevjerojatno lijepa plaža proteže se preko 7,5 kilometara, a uz nju se nalazi i međunarodna marina s više od dvjesto vezova za brodove i jahte.

Odmor na Crvenom moru u turističkom naselju Domina Coral Bay

Na mjestu gdje se susreću sinajska pustinja i kristalno bistre vode Crvenog mora nastaje čarobno ozračje. Turističko se naselje naziva „Domina Coral Bay“. To je pravi mali grad unutar grada Sharma el-Sheikha, jer se ovdje nalazi si stoji na raspolaganju baš sve što bi vam moglo zatrebati. Lijepa mjesta u hladu pronaći ćete pod palmama. U cijelom kompleksu čekaju vas lijepi prizori urednih cvjetnih gredica i travnatih površina. Možete čak vidjeti i voćke i različito povrće.

  • Puteljci u turističkom naselju nemaju stube i imaju dizala i rampe prilagođene kretanju u kolicima s pristupom restoranima, bazenima i plažama. 

  • Unutar naselja postoje zabavni sadržaji za cijelu obitelj. Bazeni, sportske aktivnosti i dječji animacijski programi pokrivaju cijelu paletu različitih ponuda zabave.

  • Trgovine i restorani olakšavaju vam odmor tako što vam pružaju najveću mogu udobnost i slobodu.

  • Međunarodna zračna luka Sharm el-Sheikh udaljena je samo 9 kilometara i jamči vam dobru povezanost.

  • Turističko naselje Domina Coral Bay Resort sastoji se od brojnih vila i apartmana za odmor koji se razlikuju prema potrebama gostiju i tako pokrivaju sve apetite. Više od 100 hektara posjeda proteže se brežuljkastim krajolikom s pogledom na prelijepi zaljev. Koraljni grebeni obližnjeg otoka Tirana nude panoramu koja oduzima dah. Kao gost ovog turističkog naselja možete uživati na 1.8 kilometara dugoj privatnoj pješčanoj plaži.

  • Ukupno osam bazena raznih oblika, opremljenosti i sadržaja stoji na raspolaganju gostima turističkog naselja. 

Domina Coral Bay – oaza za djecu na Crvenom moru

Coral Kids Club – naziv je dječjeg zabavnog kluba u turističkom naselju Domina Coral Bay. Djeca dobi od četiri do dvanaest godina mogu s maskotom lisicom Arubom roniti uzbudljivim svijetom bajki. Interaktivno kazalište, igrališta u unutarnjem i vanjskom dijelu te druge kreativne aktivnosti samo su dio programa koji će i djeci ovaj odmor učiniti zabavno nezaboravnim.

Wellness u turističkom naselju Domina Coral Bay

Elixir Spa poznat je kao jedan od najboljih i najekskluzivnijih wellnessa u Egiptu. Nalazi se neposredno uz more, lijepo smješten na dnu prekrasne klisure. Ovdje se čarobno stapaju orijentalne arhitektonske linije i divlja priroda.  Elixir Spa predstavlja opuštanje i udobnost, a nudi mnoštvo različitih tretmana i masaža u posebnom ambijentu: okruženje bazena i slapova nevjerojatne ljepote.

Čisti užitak – wellness odmor na Crvenom moru u Egiptu

Blagodati masaža i aromatskih ulja

Još u drevnom Egiptu znalo se da razne masaže blagotvorno djeluju na mišiće i tkiva, a to znamo zbog opisa masaža ruku i stopala koji se nalaze na zidovima hramova. Stari Egipćani posvećivali su puno pažnje i higijeni. Uz svoju uobičajenu funkciju kupelji su imale i obredno značenje. Dodaci iz prirode, poput maslina, nedirka i sezama, imaju njegujuće i smirujuće djelovanje, a to je bio temelj današnjeg dubljeg razumijevanja wellnessa.

Zdravo uživanje

Uživajte u svojoj egipatskoj bajci na velikom unutrašnjem ili na nekom od vanjskih bazena. Dodatna ponuda poput grijanog whirlpoola ili vichy tuša (takozvanog spa pljuska iznad kade) poboljšati će vašu cirkulaciju, a vaš će odmor lansirati u višu orbitu zadovoljstva.

Duga tradicija kulture kupelji

Ne treba puno gubiti riječi o tome koje su sve blagodati saune. Finska sauna i njene brutalno visoke temperature djeluju s jedne strane spektra dok se temperature turske kupelji i rimskog tepidarija kreću ispod 50 Celizijevih stupnjeva. Turska kupelj odlično djeluje na dišne puteve i jednom kad se naviknete na stopostotnu vlagu, možete samo uživati i znati da se vaše zdravlje i opće stanje samo popravljaju dok otrovi napuštaju vaše tijelo. Arapska kultura kupelji vuče svoje korijene iz Antike.