Tko ne treba odmor? Ne dozvolite da vaš odmor ponovo provedete unutar malog prostora, između 4 zida hotelske sobe. Ako idete na odmor provedite ga kako treba. Čitava kuća za odmor pravi je izbor. Ipak se radi o nekoliko najvažnijih tjedana u godini u kojima vrijeme morate posvetiti sebi. Zar to nije veoma važno ?

Vile, kuće za odmor i apartmani u Danskoj, omogućuju uistinu lijep odmor cijeloj obitelji ili odmor zajedno sa vašim prijateljima. Možete birati udobne i lijepe vile, kuće za odmor i apartmane nedaleko od Sjevernog i Baltičkog mora, u središtu dina, koje pružaju istinski ispunjen obiteljski odmor.

 

Novasol nudi odmor u kućama za odmor u ovoj maloj kraljevini Danskoj, ali ipak ne po ''kraljevskim'' cijenama. Jednostavno nas slijedite kroz slijedećih nekoliko stranica...

Hej, ti!

Vaši domaćini, Danci su srdačan narod. To odmah možete osjetiti u razgovoru, s obzirom da se svi međusobno oslovljavaju na ti. Posvuda je prisutna ljubaznost.

Vile, kuće za odmor i apartmani = Slobodno vrijeme bez ograničenja !

Odmor u jednoj od vila, kuća za odmor i apartmana u Danskoj sa obitelji je nešto sasvim posebno i ne može se uspoređivati sa drugim zemljama. Kuće za odmor u Danskoj stoje samostalno u prirodi i uobičajeno, zemljište ima najmanje 1.000 m². Sloboda koju ćete osjetiti je skoro beskrajna.

Odmor i ribolov u Danskoj

Sa 7.500 km obale i brojnim malim jezerima i riječicama Danska je raj za ribolovce. Naravno, za ribolov je obvezna i dozvola. Naši uredi će Vam rado pomoći na licu mjesta i pružiti sve potrebne informacije.