Aktivnosti i atrakcije Falstera i okolice

Lolland, Falster, Møn i južni Zeland  nude brojne i različite aktivnosti za čitavu obitelj. Na Lollandu se između ostalog nalazi vodeni park Lalandia, Knuthenborg safari-park, Ålholm muzej automobila i Muzej-podmornica u Nakskov Falsteru.

U Falsteru također možete posjetiti Nykøbing F. Zoo, Zabavni i golf park u Marielystu, Zoološki vrt krokodila, Plivački centar ili Centar srednjeg vijeka. U Mønu i Südseelandu očekuje vas BonBon Land, Møns Klint i Teksaški ranč.

BonBon Land

Bon-Bon Land je zabavni park kao nijedan drugi, čudnovat, neobičan, zabavan i sasvim otkačen. Ono što ćete tu vidjeti i doživjeti, nećete vidjeti nigdje drugdje. Neobični karakteri zahtijevaju smisao za humor kako bi ih razumjeli, te ukoliko budete otvorenog duha, pomalo uvrnuti likovi će vas oduševiti. Na raspolagajnu je preko 60 različitih zabavnih vožnji i atrakcija, poput cirkusa i različitih programa, ali i brojnih restorana u kojima će svatko naći svoje omiljeno jelo. Oduševit će i odrasle i djecu i osigurati štošta za pamćenje.

Knuthenborg safari-park

U Knuthenborg safari-parku doći ćete vrlo blizu životinjama sa različitih kontinenata. Vlastitim autom se možete voziti među zebrama, žirafama, tigrovima, klokanima, majmunima i nosorozima, te osjetiti dio afričke savane.

Mogućnosti kupovine

U ljetnim mjesecima u skoro svim područjima gdje se nalaze kuće za ljetni odmor otvorene su manje trgovine namirnica. U Marielystu se nalaze supermarketi koji su otvoreni cijelu godinu, a izvan sezone i za veću kupovinu preporučujemo Nykøbing Falster, gdje se nalaze ''shopping'' ulice sa mnogo malih trgovina.

Uživajte u Danskoj!