Austrija je zemlja dugačke tradicije koja je ostala zauvijek mlada u srcu. Ovdje Vas očekuje puno prirodnih ljepota, prekrasna alpska panorama i puno svježeg zraka, ali i visoko razvijena infrastruktura, različita umjetnička djela i kulturna iskustva te ništa manje važno ljubazan i pristupačan narod sa specifičnim, ali i simpatičnim govornim dijalektom.

 

Nebitno da li ste više za aktivan odmor ili za laganiji tempo, odabrali ste pravi izbor odlučivši se za Austriju. Raznolika priroda u rasponu od snježnih područja alpskih vrhova do Puszta istočno od Beča kao i velike šume na sjeveru i idilična kristalno čista jezera u poznatom području Salzkammergut. Preporučamo posjet Bodenskom jezeru na zapadu i Neusiedler jezeru na istoku. Planinarski i zimski odmor su samo dvije od mnogih mogućnosti koje se nude na ljeto i na zimu u ovoj prekrasnoj prirodi.

 

Povijesna mjesta, izdvojene planinske kuće, dvorci i palače, čitav niz kazališta i opernih kuća nude savršen izbor za odmor u Austriji.

 

Odmor u Austriji

Odmorom u Austriji će te ispuniti sve Vaše želje

Austriju, ovu prekrasnu zemlju za odmor, posjećuje i staro i mlado u svako doba godine. Neovisno o tome da li se odlučite na opuštajući spa odmor ili odmor u kućici na snijegu u blizini skijaških područja, zabava je zagarantirana.

 

Naše vile, kuće i apartmani u Austriji uglavnom se nalaze u selima i malim gradovima, koji su idilično uklopljeni u krajolik te najčešće izgrađeni i namješteni u tipičnom austrijskom stilu.