search

Ksamil - kuće za odmor

Provedite nezaboravan odmor u mjestu Ksamil u Albaniji! Smješten na jugu Albanije, pripada Sarandi a dio je i Nacionalnog parka Butrint. Tu ćete imati priliku vidjeti arheološko nalazište sa ostatcima grada Butrinta, ali i prirodnu raznolikost. Bogata flora i fauna, slatkovodne močvare, sredozemne šume i voćnjaci samo su predivne prirode koja vas ovdje očekuje. Arheološko nalazište u hladu maslina s grčkim, rimskim i srednjovjekovnim ostacima grada Butrinta.

Rajska 4 otoćića

Obala Albanije predivna je za istraživanje, ali i  jednostavno za uživanje. Mala četiri otoka nedaleko kopna netaknuti su dragulji sa predivnim plažama koji će vas jednostavno oduševiti.

Najveća atrakcija su upravo ovi otoci koji se nalaze preko puta samog mjesta grada Ksamil koji privlače istinske ljubitelje prirode i posjetitelje željne pravog odmora.

Albanska obala još je uvijek dovoljno netaknuta i neizgrađena, a plaže smještena 15-ak kilometara od grada Sarande nude jedinstven odmor.

More je bistro, a s nje možete plivajući i do tri manja otoka u blizini. Možete i malim brodovima do njih  te uživati u pikniku s obitelji i prijateljima.  Zelenilo na otocima te bistro more neki su od aduta ovih malih otočića. Saranda koja je u blizini također je vrijedna posjete. Saranda broji oko 300 sunčanih sati godišnje. Zamislite samo, blaga klima i sunčano vrijeme pogoduju odličnom godišnjem odmoru. Kupajte se i sunčajte na plaži ili u udobnosti kuće za odmor sa bazenom. Odlučite se za neki od apartmana ili kuće za odmor u

NOVASOL ima predivne apartmane i kuće za odmor upravo u mjestu Ksamil ali i u ostalim regijama i gradovima Albanije. Zapustite se u Albaniju sa svojom djecom i prijateljima i otkrijte neotkriveno. Saranda nudi mnoge aktivnosti i sadržaje za djecu tijekom ljetnih mjeseci. Albanija je sve traženija zemlja za odmor. NOVASOL vam nudi komforne apartmane, potpuno opremljene za vaš idealan odmor. Rezervirajte još danas smještaj u Albaniji i provedite nezaboravan odmor sa svojom obitelji u Albaniji!