Zimovanje u Norveškoj

Zimska bajka na snijegu: Na krajnjem sjeveru Europe sve alpinske skijaše i ljubitelje skijaškog trčanja očekuje snijegom bogat i opuštajući zimski odmor!

Pitate se što znače zvjezdice? Naši stručnjaci ih koriste kao oznaku kvalitete smještaja za odmor. Jednostavno: što je više zvjezdica, to je veća udobnost smještaja.
Pritisnite za aktivaciju kartice

Norvežani znaju najbolje kako se odmarati na snijegu, stoga je i ponuda vila, kuća i apartmana za odmor usred ove grandiozne prirode iznimno velika.

Norvežani za sebe kažu da su rođeni sa skijama na nogama i gotovo su svi pasionirani skijaši. Norveški krajobraz sa visokim planinama i prostranim dolinama, te fantastičnim stazama za skijaško trčanje predstavlja pravi skijaški raj. Čak se i lokalno stanovništvo angažira i preuzima na sebe pripremu, uređenje i održavanje na tisuću staza.

Premda je akcenat na skijaškom trčanju, Norveška nudi idealne uvjete i za alpinsko skijanje. Prelijepa priroda i strmi spustovi oduševiti će sve one koji se odluče za zimski odmor u ovom dijelu kranjeg sjevera Europe.

Najpoznatiji skijališni centri su između ostalih Hafjell, Hemsedal i Gaustablikk. Pored uobičajenih sadržaja mnogi skijališni centri nude i sob-safari tj. obilazak obitavališta sjevernih jelena, zatim hranjenje sjevernih jelena, vožnju sanjkama koje vuku psi, te penjanje po ledenim formacijama. Naravno tu je i neizostavna After-Ski ponuda uz koju se možete udobno opustiti nakon uzbudljivog dana na snijegu. Uvjereni smo da će svatko od Vas u ovom bogatim izboru pronači nešto po svom ukusu.

NOVASOL se također uklapa u ovu jedinstvenu ponudu svojim velikim izborom vila, kuća i apartmana za odmor u gotovo svim većim skijališnim centrima Norveške. Osobito bismo izdvojili našu ponudu u centrima skijaškog trčanja, kao npr. u Nacionalnom parku Rondane. Također moramo naglasiti da se varaju svi oni koji misle da zimski odmor gotovo uvijek puno košta, jer ćete ostati iznenađeni povoljnim cijenama posebno u vansezonskoj ponudi.