Odmor u turističkom naselju Tropical Islands

U blizini glavnog njemačkog grada Berlina pored kupole Tropical Islands smješteno je turističko naselje s kućama za odmor. Rezervirate li neku od kuća, imate besplatan ulaz u kupolu u kojoj tropska zabava ne prestaje.

Na površini od 60.000 kvadratnih metara smješteni su barovi, restorani, izgrađena je prava tropska šuma sa više od 50.000 biljaka, plava laguna i mnoštvo dodatnih sadržaja koja će zasigurno ispuniti i najzahtjevnija očekivanja.

Pitate se što znače zvjezdice? Naši stručnjaci ih koriste kao oznaku kvalitete smještaja za odmor. Jednostavno: što je više zvjezdica, to je veća udobnost smještaja.
Pritisnite za aktivaciju kartice

Ukoliko želite svoj odmor provesti u Tropical Islands resortu, a da pritom uživate u privatnosti i komoditetu smještaja, pregledajte naši ponudu kuća za odmor Tropical Islands! Nudimo vam više vrsta kuća za odmor u neposrednoj blizini Tropical Islands kupole. Očekuju vas kvalitetne i u potpunosti opremljene kuće po povoljnim cijenama!

NOVASOL vam nudi fleksibilnost po pitanju dolazaka, što znači da možete doći bilo koji dan u tjednu. Provedite vikend, mini odmor ili cijeli tjedan u Tropical Islands resortu! Samo prijeđite preko ostakljenog mosta i dođite u otvoreni dio Tropical Islands.

Besplatan ulaz u Tropical Islands rezervacijom kuće u turističkom naselju

Tropical Islands Aktivnosti!

Tropical islands vam nudi bezbroj mogućnosti za zabavu i odmor. Svaki član obitelji pronaći će zabavne aktivnosti baš po svojoj mjeri. Wellness, rekreacija, zabava, relaksacija, sve je na jednom mjestu! Okupajte se u plavoj laguni, ili uživajte u sauni u vlastitoj kući za odmor. Igrajte odbojku na pješčanoj plaži, ili odigrajte nogomet u dvorištu svoje kuće. Pripremite večeru za sebe i svoju obitelj u svome domu, ili se počastite večerom u jednom od restorana.

Besplatan ulaz u Tropical Islands resort uključen je u iznos rezervacije, za svaku osobu koja boravi u kući! Pogledajte ponudu kuća za odmor u neposrednoj blizini Tropical Islands resorta!

Koje vrste kuća nudimo u Tropical Islands

U ovom trenutku, dostupne su tri različite vrste kuća za odmor, pogodne za 4 do 8 osoba:

 

Kuća za odmor „Marko Polo“

Kuća za odmor Marko Polo u turističkom naseljuTropical Islands

Broj gostiju: 4 (+2)

Površina interijera: ca. 57 m²

Površina parcele: barem 600 m²

Prostorije: Dnevni boravak, kuhinja, 2 spavaće sobe, 1 kupaonica

Ostali sadržaji: Kamin, dječji krevetić, dječja hranilica, vrtni namještaj, roštilj, perilica rublja, 2 dodatna ležaja u dnevnom boravku.

 

Kuća za odmor “Kristofor Kolumbo”

Kuća za odmor Kristofor Kolumbo u turističkom naselju Tropical Islands

 

Broj gostiju: 4 (+2)

Površina interijera: ca. 64 m²

Prostorije: Dnevni boravak, kuhinja, 2 spavaće sobe, 1 kupaonica

Ostali sadržaji: Sauna, kamin, dječji krevetić, dječja hranilica, vrtni namještaj, roštilj, perilica rublja, 2 dodatna ležaja u dnevnom boravku, velika (djelomično) natkrivena terasa.

 

Kuća za odmor “James Cook”

Kuća za odmor James Cook u turističkom naselju Tropical Islands

Broj gostiju: 6 (+2)

Površina interijera: ca. 90 m²

Površina parcele: 1000m²

Prostorije: Dnevni boravak, kuhinja, 3 spavaće sobe, 1 kupaonica

Ostali sadržaji: Whirlpool, sauna, kamin, dječji krevetić, dječja hranilica, vrtni namještaj, roštilj, perilica rublja, sušilica, mikrovalna pećnica, 2 dodatna ležaja u dnevnom boravku.

 

Sve kuće imaju besplatan i neograničen pristup bežičnoj internetskoj mreži brzine do 100 Mbit/s.

 

Koje su atrakcije u Tropical Island centru uključene u iznos rezervacije?

Prilikom izvršene rezervacije kuće za odmor u NOVASOL Tropical Island resortu imate besplatan ulaz na bazene i korištenje:

 • dva bazena "Bali lagoon" i "South seas" s pješčanim plažama,
 • najveću europsku tropsku šumu u zatvorenom,
 • tropsko naselje s trgovinama i restoranima te cjelodnevnim zabavnim programom,
 • a dodatne sadržaje poput wellness centra sa saunom i masažama, dječji klub s toboganom plaćate na licu mjesta.

Tko ima besplatan ulaz u Tropical Islands Resort?

Svi prijavljeni gosti u kućama za odmor NOVASOL Tropical Islands slobodni su besplatno koristiti ulaz u Tropical Islands centar. Maksimalni broj ukupnih gostiju u smještaju ne smije se prekoračiti.

Tropical Islands tobogani

Jamčimo li ulazak u Tropical Islands kupolu?

Iako ste dobili pravo besplatnog ulaska te korištenja navedenih sadržaja u Tropical Island centru, sam centar može doseći svoju maksimalnu popunjenost osobito tijekom praznika, vikendom ili tijekom održavanja posebnih događanja. Svejedno jamčimo minimalno jedan ulazak u Tropical Island centar za vrijeme vašeg boravka.

Slobodan ulaz u Tropical Islands centar imate i na dan dolaska bez prethodne prijave u NOVASOL Tropical Islands. Svoju propusnicu možete predići na recepciji od 11:00 sati. Bazeni su otvoreni 24 sata, 364 dana u godini (24. 12. su zatvoreni, a 31.12. su od 18:00 dostupni samo uz kupnju ulaznice za posebni događaj).

Na dan odlaska propusnicu i ključeve smještaja možete vratiti u NOVASOL prijemni ured do 10:00 sati. Ako želite, pitajte za produljeno korištenje ulaznice u Tropical Islands kupolu i nakon odlaska iz smještaja (dan odlaska do ponoći).

Tropical Islands vanjsko područje

Koji je minimalni boravak?

Možete minimalno boraviti 2 noćenja.

Zanimljivosti Tropical Islands resorta

 • Vodeno igralište Jungle Splash raspolaže s više od 300 metara toboganskih staza na osam tobogana te brojnim drugim zabavnim sadržajima za velike i male. Ako vam ti tobogani nisu dovoljni, posjetite vodeni toboganski toranj pored njih.
 • „Južno more“ s bazenima za plivanje i dječje brčkanje.
 • Grijano vanjsko područje “Amazonia“ s najduljom „divljom rijekom“ u Njemačkoj, bazenom 550 m² s mlaznicama, „mirnom rijekom“ kao i igralištima i sportskim terenima.
 • Pješčana plaža i besplatne ležaljke.
 • „Bali“ laguna s podzemnim toboganima, whirlpoolima i „rijekom“.
 • Tropsko selo i trg s mnogobrojnim lokalima, restoranima i trgovinama.
 • Najveća unutarnja „džungla“ na svijetu.
 • Dječji klub Tropino.
 • Priredbe i zabavni programi.

NOVASOLova servisna poslovnica na licu mjesta

Cilj nam je da se rijekom svog odmor u naselju Tropical Islands osjećate dobro. Naši kolege su vam na raspolaganju za pomoć i savjete od dana dolaska kada kod njih preuzmete ključeve do odlaska.

Kontakt: NOVASOL Tropical Islands servisna poslovnica, Tropical Islands Alee 1, 15910 Krausnick.

Što je sa pologom za režije i troškovima električne energije te troškovima grijanja tijekom boravka u kući za odmor?

Troškovi potrošnje (električne energije, plina i vode) nisu uključeni u iznos rezervacije. Kakao bi se osiguralo da ćete biti terećeni za stvarni iznos koji ste potrošili, brojači za struju i plin bit će očitani na dan dolaska i odlaska.

Polog se podmiruje kreditnom ili debitnom karticom na licu mjesta, a služi kao osiguranje od mogućeg oštećenja imovine odnosno za podmirenje troškova potrošnje. Preostali iznos bit će vam vraćen u roku od 3 tjedna nakon vašeg odlaska.

Morate li očistiti kuću prilikom odlaska?

Ne, jer završno čišćenje morate podmiriti na licu mjesta, a visina iznosa se prikaže u postupku rezerviranja. No molimo vas da objekt pospremite odnosno ostavite namještaj i predmete na prvotno zatečenom položaju, ispraznite stroj za pranje posuđa, smeće odložite u postaju za recikliranje i uklonite pepeo iz peći i roštilja.

Tropical Islands bazeni

Karta Tropical Islands

Karta Tropical Islands

| Autor
(Prvi puta objavljeno: )