Posebne ponude u Švedskoj

U Švedskoj je raspon zabave i aktivnosti izvrstan. Provedite nezaboravan odmor sa svojom obitelji i prijateljima u Švedskoj, a uz to ostvarite popuste! NOVASOL gosti koji rezerviraju jednu od naših kuća za odmor u Švedskoj dobivaju posebne popuste na sljedeće atrakcije.

Pitate se što znače zvjezdice? Naši stručnjaci ih koriste kao oznaku kvalitete smještaja za odmor. Jednostavno: što je više zvjezdica, to je veća udobnost smještaja.
Pritisnite za aktivaciju kartice

Napomena: Popuste možete ostvariti tako da sa sobom imate vaucher od NOVASOLa, zato ga uvijek nosite sa sobom tijekom odmora. 

*Molimo vas da ponude provjerite sa našim lokalnim uredom prije nego rezervirate smještaj. Partneri zadržavaju pravo da promjene ponudu ili popuste te detalje istih.

 

High Chaparral

15% popusta na ulaznicu

Dobrodošli na divlji zapad u smjestu Småland! Tematski park High Chaparral svoje posjetitelje vraća u 19. Stoljeće u Ameriku i nudi im cijelu listu zabavnih aktivnosti za cijelu obitelj. Mladi i stari doživjeti će nezaboravno iskustvo u raznim predstavama koje se nude. Ne propustite zabavu za cijelu obitelj. Tematski park se na nalazi u mjestu Hillerstorp.

Kontakt: http://www.highchaparral.se/en/

 

Gunnarshögs Gård

10%popusta

Posjetite poznato obiteljsko imanje u mjestu Österlen! Na imanje se proizvode razna ulja, razni proizvodi za njegu kože te brojni drugi proizvodi. Uz NOVASOL vaucher ostvarujete 10% popusta na proizvode u trgovini.

Kontakt: http://www.gunnarshog.se/

 

Little Rock Lake Zipline

10%popusta

Volite avanturu? Onda morate probati zip line u mjestu Smålandu (između mjesta Klavreström i Lindshammar) i doživjeti vrhunski zabavni doživljaj! Uz predočenje NOVASOL vauchera ostvarujete 10% popusta.

Kontakt: http://www.swedenzipline.com/en

Smålandet safari

1 ulaznica za dijete gratis (uz pratnju odraslog)

Uživajte u safariju gdje ćete susresti losove! Možete se u svom vlastitom autu provesti kroz safari i uživati u blizini životinja. Ne propustite zabavu za cijelu obitelj u Švedskoj!

Kontakt: https://www.smalandet.se

 

Glasbyn Målerås - The Glass Village Målerås

10% popusta

Ovdje ćete doživjeti nešto potpuno drugačije! Povijest radova od stakla seže u davnu 1890 kad je sve započelo. Danas, dizajneri stakla rade zajedno kako bi proizveli kreativne stvari. Uz NOVASOL vaucher osvarujete 10% popusta u trgovini Crystal shop.

Kontakt: http://www.maleras.se/

 
00:00
00:00
| Autor