Posebne ponude u Norveškoj

Provedite aktivan odmor u Norveškoj i uživajte u pogodnostima koje smo pripremili za vas! Imajte vaucher uvijek sa sobom kako bi mogli ostvariti popuste! NOVASOL je pripremio za vas mnoge aktivnosti te u suradnji sa partnerima omogućio brojne popuste! Provedite idealan odmor u Norveškoj sa obitelji i prijateljima! 

Pitate se što znače zvjezdice? Naši stručnjaci ih koriste kao oznaku kvalitete smještaja za odmor. Jednostavno: što je više zvjezdica, to je veća udobnost smještaja.
Pritisnite za aktivaciju kartice

Atlanterhavsparken Ålesund – The Norwegian Aquarium

Gratis kava za odrasle i sok za djecu!

Jedan od najvećih i najrazličitijih aquariuma u Europi. U 2013.godini i 2015.godini dobio je titulu najboljeg u skandinavskim zemljama. Smješten je 3 kilometara od mjesta Ålesund i ima predivan pogled na Atlantski ocean. Otvoren je cijele godine i nudi razne aktivne programe za posjetitelje. Uz njega je i vodeni park gdje najmlađi mogu dodatno uživati. Pokažite svoj NOVASOL vaucher kako bi dobili besplatno piće.

Kontakt: 

http://atlanterhavsparken.no/en

posebne ponude u norveškoj
Hardanger Eventyr - Adventure trips

10% popusta na izdvojene avanturističke izlete: (The Queen panorama hike, adventure trip on Aga and helicopter sightseeing)

Za one željne prave avanture u mjestu Nå in Ullensveng u zapadnom dijelu Norveške nalazi se Hardanger Eventyr koji nudi mnogobrojne vođene izlete u prekrasnoj prirodi koja će vas oduševiti. Prepustite se iskusnim vodičima koji će vas odvesti u avanturu i s kojima ćete doživjeti nezaboravna iskustva. Izlet Aga nudi avanturu u trajanju od priblizno 5 sati, gdje ćete okusiti neke od lokalnih specijaliteta koji su uključeni u izlet. Ako vam je želja gledati predivne planine iz zraka, na pravom ste mjestu. Panoramski pogled na planine oduzeti će vam dah, a nakon slijetanja okusite odlične Hardanger tapase. Ovaj izlet traje oko 4 sata. Pravo na popust ostvarujte sa NOVASOL vaucherom. 

Više o avanturističkim izletima:

https://www.hardangereventyr.com/  

 

posebne ponude u norveškoj

 

Blaafarveværket and the Cobalt Mines

20-25% na sve aktivnosti u Cobalt Mines!

Blaafarveværk je muzej udaljen jedan sat vožnje od Osla. Datire iz 1772 godine kad je pronađena ovdje pronađena ruda. Dijelovi rudnika su otvoreni za javnost stoga gosti mogu hodati kroz rudnik sa vodičem. Rudnik nudi i mnoge druge aktivnosti za cijelu obitelj od lokalne hrane do predstava i dnevnih tura. 2018. godine slave 50godina muzeja. Donesite svoj vacuher na uvid kako bi ostvariti popuste na aktivnosti.

Više o muzeju i rudniku:

www.blaa.no/en

posebne ponude u norveskoj

Borgund Stave Church

10% popusta na ulaznicu!

Ovo je jedna od najvećih atrakcija u Lærdal (Sogn) u Norveškoj, a ujedno je i jedna od najstarijih drvenih građevina u Europi. Datira iz 1180. godine i odlično je sačuvana. Posjetite ovu posebnu crkvu i saznajte mnogo o njenoj povijesti i gradnji te o značaju koji je imala u srednjem vijeku. Pokažite na ulazu vaucher kako bi mogli ostvarili popust. Sadržaji u crkvi zanimljivi su i za djecu! Posjetite crkvu sa svojom obitelji i ostvarite popust sa NOVASOL vaucherom. 

Više o crkvi:

www.stavechurch.com/en/borgund

posebne ponude u norveskoj

 

Learn2 – sportski tečajevi!

Popusti na razne sportske tečajeve!

Sa Learn2 Group možete pohađati tečajeve skijanja, trčanja, bicikliranja ili voziti kajak. Sve to uz stručno vodstvo bazirajući se na sportske tehnike. Tečajevi se održavaju na različitim lokacijama diljem zemlje u malim grupama. Zašto ne naučiti nove tehnike ili novi sport dok ste na odmoru u Norveškoj?  Vaučer sa kodom s kojim možete ostvariti popust pronaći ćete na potvrdi NOVASOL rezervacije. 

Više o Learn2: www.learn2.no

posebne ponude u norveškoj

Sjusjøen Husky Tours

10 % popusta na sanjkanje sa psima

Probajte sanjkanje sa Aljaškim haskijima u predivnom krajoliku mjesta Sjusjøen, udaljenog samo 2.5 sata autom od Osla. Ovo je odličan način za upoznavanje prirode ali i za interakciju sa životinjama. Naravno, uz vas idu i vodiči te 6-8 pasa. Ture su duge od 6, 15 ili 30 km. Nakon izleta čeka vas topli napitak i tradicionalna hrana. Popust se odnosi na dane od ponedjeljka do petka kroz cijelu godinu (osim u vrijeme zimskih (ujedno i Božića i Nove godine) i uskršnjih praznika). Priložite vaucher kako bi ostvarili popust. 

Više o Husky Tours:

https://sjusjoenhuskytours.no

https://sjusjoenhuskytours.no/home

posebne ponude u norveskoj

 

Lillehammer Olympiapark

20% popusta na bob i sankanje, žičaru i ulaz na toranj s kojeg se skače!

U Olympiaparku u Lillehammeru možete doživjeti Olimpijske igre iz 1994. godine. U Lysgårdsbakkeneu možete se popeti od dna do vrha i ponovo spustiti, kao i posjetiti skočnu kulu/toranj s koje se pruža najbolji pogled na grad. Volite li brzinu? Zimi možete uživati ​​u sanjkanju u Kanthaugenu, pored Lysgårdsbakkene. Ovdje vas dizalo vodi do vrha, a sanjkalištem se možete voziti niz 1 km dugu stazu. U Lillehammer Olympic- Bob stazi možete voziti se bobom i ljeti i ludo se zabaviti. Bob postiže brzinu od 100 km/ h. Zimi možete isprobati gumeni bob s prostorom za 5-6 putnika. Bobom upravlja ovlašteni vozač. Dobna granica za bob na kotačima je 10 godina, 12 godina za vožnju samostalno. Za bob saonice starosna granica je 16 godina. Popust se ostvaruje NOVASOL vaucherom. 

Pročitajte više:

https://olympiaparken.no/en/

posebna ponuda u norveskoj

SPORT 1 u Sjusjøenu

10% popusta na iznajmljivanje skija i bicikala!

SPORT 1 u Sjusjøenu je sportska trgovina bogata ponudom koja je specijalizirana za planinarenje, ribolov, skijanje i sl. Sportska trgovina ima veliku i široku paletu tipičnih proizvoda koje potražuju posjetitelji planine kako bi im omogućili najbolji mogući odmor . Tijekom zime možete iznajmiti skije u trgovini, a ljeti bicikle. Trgovina je otvorena svaki dan. Pokažite svoj NOVASOL vaucher u trgovini kako biste ostvarili popust.

Pročitajte više o SPORT 1 Sjusjøen ovdje: 

https://sport1.no/butikker/sport-1-sjusjoen/

posebne ponude u norveskoj

| Autor
(Prvi puta objavljeno: )