Posebne ponude u Njemačkoj

Prilikom putovanja u Njemačku, kao gost NOVASOLa imati ćete brojne pogodnosti kao i popuste koje smo, u suradnji s našim partnerima pripremili za vas. Uživajte u brojnim pogodnosti na putovanju ako i kući ili apartmanu za odmor kojeg ste odabrali iz NOVASOL ponude. Obogatite svoj odmor raznim aktivnostima i priuštite svojoj obitelji i prijateljima nezaboravan odmor.

 

Pitate se što znače zvjezdice? Naši stručnjaci ih koriste kao oznaku kvalitete smještaja za odmor. Jednostavno: što je više zvjezdica, to je veća udobnost smještaja.
Pritisnite za aktivaciju kartice

Napomena: Kako bi ostvariti popust morate priložiti vaucher koji ste dobili prilikom rezerviranja smještaja. 

germany pin map

Entdeckerpass MV

Ovo će razveselite vaše mališane!

Istraživačka iskaznica za preko 30 zabavnih sadržaja u regiji Mecklenburg-Vorpommern gratis!

Kontakt:

https://www.spielstrand.de/entdeckerpass-mv/

Erlebnis Vogelpark Marlow

Hrana za ptice gratis (1pakiranje)

U parku ptica Marlow možete biti u dodiru sa životinjama. Isto tako možete se dobro zabaviti, istraživati park kroz razne igre za odrasle i djecu. Hranjenja ptice te razne predstave sa životinjama moguće je ovdje doživjeti.

Kontakt:

www.vogelpark-marlow.de

 

phanTECHNIKUM

1euro po osobi za ulaznicu

Posjetite tehnološki muzej u gradu Wismaru koji nadahnjuje ljubitelje znanosti i tehnologije. Saznati ćete mnogo o tehnološkoj povijesti i izumiteljima ovog kraja Njemačke.

Kontakt: http://www.phantechnikum.de

Zoo Rostock

2eura po osobi pri ulazu

Provedite sa svojom obitelji idealan dan u zoološkom vrtu! Uživajte u 320 različitih vrsta životinja u samo jedan dan. Otkrijte bogat životinjski svijet i provedite nezaboravan odmor u Njemačkoj u jednoj od kuća iz NOVASOL ponude.

Kontakt: http://www.zoo-rostock.de/

 

OZEANEUM Stralsund

Prepustite se podvodnom putovanju kroz živopisne akvarije i pustolovne izložbe. Uživajte u svom odmoru sa obitelji i obogatite svoj odmor posjetom podvodnom svijetu. Ovdje će uživati cijela obitelj!

Odrasli: 14Eura, djeca; 6eura

Kontakt: https://www.ozeaneum.de/

 

Weiße Flotte Stralsund

Besplatna možete prevesti brodom svoje bicikle na relaciji Lauterbach – Baabe

8Eura umjesto 9,90Eur – za jedan od izleta brodom iz Stralsunda

''Bijela flota'' nudi razne trajektne veze i lučke izlete na području Stralsund/Rügen. Među njima je linija Lauterbach - Baabe na Rügenu i Stralsund, za koje gosti NOVASOL mogu iskoristiti posebne ponude.

Kontakt: http://www.weisse-flotte.de/

 

AlpinCenter Bottrop

20% popusta na dnevnu kartu

Volite skijati? Ovdje možete uživati u skijanju! Alpin Center je najveće skijalište na zatvorenom i radi cijele godine. Dugom padinom od 640metara nudi mogućnost skijanja za početnike ali i za iskusne skijaše.

Kontakt: www.alpincenter.com

 

Heyermann Hundetransportboxen

5%popusta na kupovinu boksa za psa

Promotivni kod: Odmor s Novasolom

Uživajte u odmoru sa svojom obitelji i sa četveronožnim ljubimcem! Na odmoru će vam svakako poslužiti transportni boks za psa, koji možete kupiti s popustom!

 

*Molimo vas da ponude provjerite sa našim lokalnim uredom prije nego rezervirate smještaj. Partneri zadržavaju pravo da promjene ponudu ili popuste te detalje istih.