Istra | Posebne ponude

Zašto na svom odmoru u jednom od naših apartmana ili kuća u Istri ne biste iskoristili sve što vam Istra pruža? Istra vam može ponuditi dodanu vrijednost vašem odmoru - pregledajte i iskoristite sve Posebne ponude u Istri koje vam se sviđaju (dok ovdje možete vidjeti sve kuće i apartmane u Istri). 

GLAVANI PARK

10 % popusta na usluge penjanja u parku 

glavani park Slika preuzeta sa www.glavanipark.com

Glavani Park je najbolji obiteljski i avanturistički park u Hrvatskoj. Smješten 10 km sjeverno od Vodnjana. Certificiran je i godišnje pregledavan od strane European Ropes Course Association, te je 5 godina za redom osvajao ‘Certificate of Excellence’ od TripAdvisor internetske stranice. Ovdje možete biti cijeli dan i isprobati svaku stazu koliko god puta želite.

Kontakt:

Adresa:  Glavani 10, 52207 Barban

Tel.: Nigel Simpson - 091 896 4525, Nevenko Bulic - 098 224 314

E-Mail: office@glavanipark.com

 

KUĆA MASLINOVOG ULJA

10 % popusta na ulaznice i degustacije 

museum oil pula

Kuća istarskog maslinovog ulja u središtu grada Pule vodi vas kroz povijest i sadašnjost istarskog maslinarstva. Saznat ćete zašto su još Rimljani izrazito cijenili istarsko maslinovo ulje te kako su ga prerađivali; kako se ono prerađuje danas i koje su tajne u stvaranju vrhunskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Svakog posjetitelja očekuje i degustacija istarskog ulja uz edukaciju pravilnog kušanja, a u prodajnom prostoru možete naći najveći izbor vrhunskih istarskih ekstra djevičanskih maslinovih ulja i druge istarske proizvode.

Kontakt:

Kuća maslinovog ulja

Ulica Sv. Teodora 1a, 52100, Pula

Tel:+385 52 661 235, +385 99 2584115

Internet: www.oleumhistriae.com

 

PULA CITY TOUR

10 % popusta

Izvrsna prilika za zanimljiv i ugodan obilazak kulturno-povijesnih spomenika, turističkih atrakcija i ljepota grada Pule vozeći se panoramskim autobusom. Turistički razgled organiziran je prema „hop on hop off“ principu, odnosno s jednom kupljenom kartom moguće je neograničeno koristiti uslugu s bilo kojeg stajališta tijekom 24 sata.

bus

Kontakt:

Pula City tour
Tel: +385 99 4105 002

E-Mail: info@pulacitytour.com

Internet: www.pulacitytour.com

ADRENALIN PARK MEDULIN

20 % popusta  

adrenalin park medulin

Željni ste zabave i adrenalina? Posjetite Adrenalinski park Medulin koji se nalazi na području hrastove šume i livade te se prostire na 12.000 m2. Savladavanje visinskog poligona na stablima, zip-linea  postavljenog duž gotovo cijelog parka ili gigantske ljuljačke, nadmetanje u paintballu ili streličarstvu te vožnja quad vozilima uzbudit će sva vaša osjetila i pružiti vama i vašoj obitelji jedinstven doživljaj za pamćenje.

Kontakt :

E-mail: neno.lorencin@gmail.com

Mob: +385 998750746,  +385 989193000

Web: www.adrenalinparkmedulin.com

KONOBA VORICHI

10 % popusta na gotovinu

konoba vorichi

Konoba Vorichi nalazi se u mjestu Orihi, a ime je dobila po starom talijanskom nazivu sela. Ovdje se pridaje velika važnost odabiru namirnica, pa i onih pomalo zaboravljenih. Jelovnik konobe Vorichi povezuje istarske i talijanske okuse i nudi mješavinu tradicionalnih i popularnih jela predstavljenih na nov način, uz izbor visoko kvalitetnih proizvoda.

Web: www.vorichi.com

Kontakt: info@vorichi.com

Mob.+385 99 229 4300

CHIAVALON 

10 % popusta na sve proizvode

Chiavalon je maslinovo ulje za prave gurmane. Posjetite naš proizvodni pogon Chiavalon u Vodnjanu, nedaleko Pule. Gospodarstvo se sastoji od 17 hektara s više od 7.500 stabala maslina. Hladno prešano maslinovo ulje "Ex albis" jedno je od 15 najboljih maslinovih ulja na svijetu! Na poljoprivrednom gospodarstvu možete se upoznati sa proizvodnjom maslinovog ulja te kupiti istarske proizvode. Naša su ulja ekološka, a ušla su u TOP25 maslinovih ulja na svijetu!

chiavalon oil

Kontakt:

OPG Chiavalon

Adresa: V. Nazora 16, Vodnjan

Tel.: 00385 (0) 52 511906

E-Mail: info@chiavalon.hr

Ranch Barba Tone

12 % popusta na sve usluge te 15% popusta na izlet „kupanje s konjima“

ranch barba tone

U istarskom selu Manjadvorci svega 18 kilometara udaljenom od Pule nalazi se Ranch Barba Tone, kojeg možete posjetiti svakodnevno tokom cijele godine. U ponudi su raznovrsni izleti za jahače i nejahače, a između ostalog izlet do mora gdje ćete imati priliku plivati s ovim plemenitim životinjama. U cjelodnevnim izletima čeka Vas i Vicina špilja koju ćete razgledati na konju. Za one koji žele znati više o istarskoj povijesti, imati će priliku naučit sve o istarskim povijesnim znamenitostima u najstarijem gradu najvećeg hrvatskog poluotoka - Nezakciju. Najizdržljivije vješte jahače čekaju uzbudljivi jednodnevni i višednevni trekinzi po cijeloj Istri u svim godišnjim dobima. Moguć je prijevoz gostiju do Rancha i natrag.

Kontakt:

Adresa: Manjadvorci 60, 52200 Barban 

Tel.: +385 98 982 9073, +385 98 701 377

E-Mail:ranch@pu.t-com.hr

Internet:www.istra-riding.com

 

KONOBA BOCCAPORTA

10 % popusta na isplate u gotovini

bocaporta

Provedite ugodne sate u restoranu Boccaporta Pula! Ovdje se poslužuju domaći specijalitete od ribe, mesa i tjestenine te ukusni deserti a sve to u elegantnom okruženju.

Ovo je mjesto otvoreno 2014. kako bi ugostili sve ljubitelje istarske kuhinje i one koje će tek to postati:

Kontakt: Boccaporta

Adresa: Dolinka 18, 52100 Pula

Tel.: 00385 52 506 266

E-Mail: konoba.boccaporta@gmail.com

 

MARE BOAT

10 % na sve usluge 

mare boat

Provedite nezaboravne trenutke u vožnji brodićem sa pogledom na predivan Rovinj, te otoke koji ga okružuju. Po dogovoru možemo organizirati za vas jedinstvenu romantičnu noćnu vožnju, ili vožnju sa obitelji i prijateljima po danu. 

Kontakt:

Tel.: +385 919 313 068

E-Mail: mare1950rovinj@gmail.com

Facebook: Mare1950rovinj

 

RESTAURANT LIVADE

10 % na potrošnju u restoranu i 10% na proizvode u trgovinama (u Livadama, Grožnjanu, Bujama, Buzetu i Motovunu)

zigante

Svijet tartufa u Livadama! Zigante je vodeće ime u proizvodnji tartufa u Hrvatskoj. Sjedište tvrtke nalazi se u Plovaniji kraj mjesta Buje. Koristeći najnovije tehnologije tartufi se ovdje obrađuju. Ovdje možete kušati specijalitete s tartufima koje će za vas pripremati vrhunski kuhari. Restoran se može pohvaliti i iznimno bogatom enotekom koja broji mnoga domaća i strana vina.

Kontakt: Zigante Tartufi d.o.o.

Adresa: Livade 7, 52427, Livade

Tel: 00385 (0) 52 664 302

E-Mail: info@livadetartufi.com

Internet: www.zigantetartufi.com

 

DIVING CENTER HIPPOCAMPUS

13 % popusta na probni uron i ronjenja brodom 

diving hippocampus

Želite upoznati ronjenje? Ovo je savršeno mjesto za vas! Otkrijte kako je disati pod vodom. Instruktor ronjenja povest će vas u lijep i lagan zaron te vam pokazati nov i fascinantan podvodni svijet. Postanite ronilac! Nudimo vam različite SSI (Scuba Schools International) certificirane programe koji omogućuju ronjenje na ronilačkim lokacijama širom svijeta. Nalazimo se u kampu Stoja u Puli.

Kontakt: www.hippocampus.hr

e-mail:  info@hippocampus.hr

Mob:  +385 (0) 98 434279.

 

DIVING NETWORK

10% popusta na sve ponude vezano za ronjenje (od plaže sa brodicom do jednog otoka ili grada na kopnu te ronjene oko potonulog broda)

diving network

Diving Network - Ronilačka Mreža – osnovana je za razvoj ronilačkog turizma Hrvatske s početnim modelom razvoja za područje Istarske županije te kroz mrežu ronilačkih centara u Istri, od Poreča, Vrsara, Rovinja i Pule pa do Rabca, nudi sve ronilačke aktivnosti, od najma kompletne ronilačke opreme pa do probnih ronjenja, ronilačkih tečajeva, ronjenja na otocima i zidovima, noćna ronjenja i ronjenja na olupinama kao što su svjetski poznati Baron Gautsch i najnovije potopljen brod Vis. Sva ronjenja moguća su sa zrakom a većina su sa nitroxom ili trimixom, ovisno o ponudi ronilačkog centra.

Kontakt:

Internet: www.divingnetwork.eu

Tel.: Robert:+385 98 344 963

E-Mail: info@divingnetwork.eu

 

TSUNAMI WINDSURFING

15 % na usluge iznajmljivanja opreme i na lekcije u vodenim sportovima

tsunami

Od 2004.godine specijalizirani smo instruktori za windsurfing. Nalazimo se u Medulinu i Pješčanoj uvali. Otvoreni smo svaki dan. Jedrenje na dasci / SUP sezona otvorena je od 1. svibnja do 1. listopada. 

Kontakt:

Za rezervacije javite se direktno preko Viber/Whatsapp:

Tel: +38598 698 811 Tel: +38598 977 3334

Facebook: Tsunami Windsurfing Station / SUP Istria

E- mail: draco@surf.hr

Internet: www.surf.hr

 

TAXI ŠLJUKA

10 % popusta na sve usluge

Obrt za prijevoz "Šljuka" iz Pule nudi transfere, organiziranje izleta i taxi prijevoz u Hrvatskoj i šire. Nudimo brze, učinkovite  transfere i taxi usluge! Ukoliko su vam potrebni transferi ili taxi prijevoz na području Istre, posjedujemo najbržu i najugodniju uslugu kako bi vaše putovanje bilo bezbrižno i jednostavno.

  taxi angebot

a

Kontakt: 0915503971

Web stranica: http://sljuka-taxi-transfers.com

 

ISTARSKE TOPLICE

10 % popusta na wellnes usluge i usluge fizioterapije

istarske toplice

Kontakt:

Adresa: Sv. Stjepana 60, 52427 Livade

Fizioterapija Tel.: 00385 52603420

Wellness centar: Tel.: 00385 52603415

E-Mail: info@istarske-toplice.hr

Internet: www.istarske-toplice.hr

 

Pregledajte ponudu kuća i apartmana u Istri.