Istra | Posebne ponude

Zašto na svom odmoru u jednom od naših apartmana ili kuća u Istri ne biste iskoristili sve što vam Istra pruža? Istra vam može ponuditi dodanu vrijednost vašem odmoru - pregledajte i iskoristite sve Posebne ponude u Istri koje vam se sviđaju (dok ovdje možete vidjeti sve kuće i apartmane u Istri):

 

GLAVANI PARK

10% popusta na usluge penjanja u parku 

glavani park Slika preuzeta sa www.glavanipark.com

Glavani Park je najbolji obiteljski i avanturistički park u Hrvatskoj. Smješten 10 km sjeverno od Vodnjana. Certificiran je i godišnje pregledavan od strane European Ropes Course Association, te je 5 godina za redom osvajao ‘Certificate of Excellence’ od TripAdvisor internetske stranice. Ovdje možete biti cijeli dan i isprobati svaku stazu koliko god puta želite.

Kontakt:

Adresa:  Glavani 4, 52207 Barban

Tel.: Nigel Simpson - 091 896 4525, Nevenko Bulic - 098 224 314

E-Mail: office@glavanipark.com

 

 

DIVING CENTAR SHARK

10% popusta u Ronilačkom centru Shark (10% na gotovinu i 5% na plaćanje kreditnim karticama)

diving shark

Želite li upoznati Jadran na drugačiji način? Zaronite s nama i otkrijte fascinantan podvodni svijet sa svojim brodskim olupinama i prekrasnim špiljama. Početnici imaju priliku učiti PADI i CMAS program, a iskusni ronioci mogu sudjelovati na različitim mjestima ronjenja.

Kontakt:

Autokamp Medulin

Tel.+ 385 98366110

E-Mail: info@diving-shark.hr

 

Ranch Barba Tone

12% popusta na sve usluge te 15% popusta na izlet „kupanje s konjima“

ranch barba tone slika preuzeta sa http://www.istra-riding.com

U istarskom selu Manjadvorci svega 18 kilometara udaljenom od Pule nalazi se Ranch Barba Tone, kojeg možete posjetiti svakodnevno tokom cijele godine. U ponudi su raznovrsni izleti za jahače i nejahače, a između ostalog izlet do mora gdje ćete imati priliku plivati s ovim plemenitim životinjama. U cjelodnevnim izletima čeka Vas i Vicina špilja koju ćete razgledati na konju. Za one koji žele znati više o istarskoj povijesti, imati će priliku naučit sve o istarskim povijesnim znamenitostima u najstarijem gradu najvećeg hrvatskog poluotoka - Nezakciju. Najizdržljivije vješte jahače čekaju uzbudljivi jednodnevni i višednevni trekinzi po cijeloj Istri u svim godišnjim dobima. Moguć je prijevoz gostiju do Rancha i natrag.

Kontakt:

Ranch Barba Tone

Adresa: Manjadvorci 60, 52200 Barban 

Tel.: +385 98 982 9073, +385 98 701 377

E-Mail:ranch@pu.t-com.hr

Internet:www.istra-riding.com

 

RESTAURANT BOCCAPORTA

10% popusta na isplate u gotovini

boccaporta restoran

slika preuzeta sa http://www.konoba-boccaporta.com

Provedite ugodne sate u restoranu Boccaporta Pula! Ovdje se poslužuju domaći specijalitete od ribe, mesa i tjestenine te ukusni deserti a sve to u elegantnom okruženju.

Ovo je mjesto otvoreno 2014. kako bi ugostili sve ljubitelje istarske kuhinje i one koje će tek to postati:

Kontakt: Boccaporta

Adresa: Dolinka 18, 52100 Pula

Tel.: 00385 52 506 266

E-Mail: piruzi.gradnja@gmail.com

 

ISTARSKE TOPLICE

10% popusta na wellnes usluge i usluge fizioterapije

istarske toplice

Kontakt:

Istarske Toplice

Adresa: Sv. Stjepana 60, 52427 Livade

Fizioterapija Tel.: 00385 52603420

Wellness centar: Tel.: 00385 52603415

E-Mail: info@istarske-toplice.hr

Internet: www.istarske-toplice.hr

 

MARE BOAT

10% na sve usluge + djeca do 10 godina voze se besplatno!

mare boat

Provedite nezaboravne trenutke u vožnji brodićem sa pogledom na predivan Rovinj, te otoke koji ga okružuju. Po dogovoru možemo organizirati za vas jedinstvenu romantičnu noćnu vožnju, ili vožnju sa obitelji i prijateljima po danu. Primamo maksimalno 12 osoba, a djeca do 10 godina ne plaćaju vožnju.

Kontakt:

Tel.: +385 919 313 068

E-Mail: mare1950rovinj@gmail.com

Facebook: Mare1950rovinj

 

RESTAURANT LIVADE

10% na potrošnju u restoranu i 10% na proizvode u trgovinama (u Livadama, Grožnjanu, Bujama, Buzetu i Motovunu)

zigante

Svijet tartufa u Livadama! Zigante je vodeće ime u proizvodnji tartufa u Hrvatskoj. Sjedište tvrtke nalazi se u Plovaniji kraj mjesta Buje. Koristeći najnovije tehnologije tartufi se ovdje obrađuju. Ovdje možete kušati specijalitete s tartufima koje će za vas pripremati vrhunski kuhari. Restoran se može pohvaliti i iznimno bogatom enotekom koja broji mnoga domaća i strana vina.

Kontakt: Zigante Tartufi d.o.o.

Adresa: Livade 7, 52427, Livade

Tel: 00385 (0) 52 664 302

E-Mail: info@livadetartufi.com

Internet: www.zigantetartufi.com

 

TUNANA - BIG GAME FISHING

10% na sve usluge, minimalno 4 osobe (od 75 Eur po osobi)

tunana

Na kompletno opremljenom brodu, s iskusnom posadom moći ćete uživati u svojem Big Game fishing iskustvu. S nama možete iskusiti ribarski život u Istri, upoznati se sa tehnikama ribolova, te načinom života ribara koji kroz generacije održavaju ovu tradiciju živom. Sa Tunana brodom možete posjetiti Medulinski zaljev, park prirode Premantura sa špiljom i posebnim i lijepim Safari barom. Odvesti ćemo vas na obilazak svjetionika Porer, a vi ćete biti u mogućnosti birati između velikog broja uvala i otoka kako bi se okupali ili ronili i uživali u potpunosti.

Maksimalni broj gostiju na brodu je 10.

Kontakt: Tunana Fishing

Tel.: +385 99 333 0211

E-Mail: info@tunana-fishing.com

Internet: www.tunana-fishing.com

 

DIVING NETWORK

10% popusta na sve ponude vezano za ronjenje (od plaže sa brodicom do jednog otoka ili grada na kopnu te ronjene oko potonulog broda)

diving network

Diving Network - Ronilačka Mreža – osnovana je za razvoj ronilačkog turizma Hrvatske s početnim modelom razvoja za područje Istarske županije te kroz mrežu ronilačkih centara u Istri, od Poreča, Vrsara, Rovinja i Pule pa do Rabca, nudi sve ronilačke aktivnosti, od najma kompletne ronilačke opreme pa do probnih ronjenja, ronilačkih tečajeva, ronjenja na otocima i zidovima, noćna ronjenja i ronjenja na olupinama kao što su svjetski poznati Baron Gautsch i najnovije potopljen brod Vis. Sva ronjenja moguća su sa zrakom a većina su sa nitroxom ili trimixom, ovisno o ponudi ronilačkog centra.

Kontakt:

Internet: www.divingnetwork.eu

Tel.: Robert:+385 98 344 963

E-Mail: info@divingnetwork.eu

 

VINA CATTUNAR

15% popusta na sve usluge

vina cattunar

Obitelj Cattunar živi na području zapadne Istre već generacijama. Franco Cattunar sa suprugom Vesnom zapoèeo je profesionalno proizvoditi vino 1985. godine, kao jedan od prvih privatnih vinogradara i vinara u Hrvatskoj. Vinogradi se prostiru na 56 ha površine, a vina Cattunar danas proizvode oko 400 tisuća butelja.

Kontakt:

Z.O. Vina Cattunar

Adresa: Nova Vas 94, 52474 Brtonigla

Tel.: 00385 52 720 496

E-Mail: info@vina-cattunar.hr

Internet: www.vina-cattunar.hr

 

TSUNAMI WINDSURFING

15% na usluge iznajmljivanja i na lekcije u vodenim sportovima

tsunami

Od 2004.godine specijalizirani smo instruktori za windsurfing i kitesurfing. Nalazimo se u Medulinu i Pješčanoj uvali. Otvoreni smo svaki dan. Jedrenje na dasci / SUP sezona otvorena je od 1. svibnja do 1. listopada. Kitesurfing Kamp je otvoren od 1. rujna do 30. listopada.

Kontakt:

Za rezervacije javite se direktno preko Viber/Whatsapp:

Tel: +38598 698 811 Tel: +38598 977 3334

Facebook: Tsunami Windsurfing Station / KiteCamp Istria / SUP Istria

E- mail: draco@surf.hr

Internet: www.surf.hr

 

CHIAVALON 

10% popusta na sve proizvode

Chiavalon je maslinovo ulje za prave gurmane. Posjetite naš proizvodni pogon Chiavalon u Vodnjanu, nedaleko Pule. Gospodarstvo se sastoji od 17 hektara s više od 7.500 stabala maslina. Hladno prešano maslinovo ulje "Ex albis" jedno je od 15 najboljih maslinovih ulja na svijetu! Na poljoprivrednom gospodarstvu možete se upoznati sa proizvodnjom maslinovog ulja te kupiti istarske proizvode. Naša su ulja ekološka, a ušla su u TOP25 maslinovih ulja na svijetu!

chiavalon oil

Kontakt:

OPG Chiavalon

V. Nazora 16, Vodnjan

Tel.: 00385 (0) 52 511906

E-Mail: info@chiavalon.hr

 

KUĆA MASLINOVOG ULJA

10% popusta na ulaznice i degustacije 

museum oil pula

Kuća istarskog maslinovog ulja u središtu grada Pule vodi vas kroz povijest i sadašnjost istarskog maslinarstva. Saznat ćete zašto su još Rimljani izrazito cijenili istarsko maslinovo ulje te kako su ga prerađivali; kako se ono prerađuje danas i koje su tajne u stvaranju vrhunskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Svakog posjetitelja očekuje i degustacija istarskog ulja uz edukaciju pravilnog kušanja, a u prodajnom prostoru možete naći najveći izbor vrhunskih istarskih ekstra djevičanskih maslinovih ulja i druge istarske proizvode.

Kontakt:

Kuća maslinovog ulja

Ulica Sv. Teodora 1a, 52100, Pula

Tel:+385 52 661 235, +385 99 2584115

Internet: www.oleumhistriae.com

 

PULA CITY TOUR

10% popusta

Izvrsna prilika za zanimljiv i ugodan obilazak kulturno-povijesnih spomenika, turističkih atrakcija i ljepota grada Pule vozeći se panoramskim autobusom. Turistički razgled organiziran je prema „hop on hop off“ principu, odnosno s jednom kupljenom kartom moguće je neograničeno koristiti uslugu s bilo kojeg stajališta tijekom 24 sata.

bus

Kontakt:

Pula City tour
Tel: +385 99 4105 002

E-Mail: info@pulacitytour.com

Internet: www.pulacitytour.com

 

TAXI ŠLJUKA

10% popusta na sve usluge

Obrt za prijevoz "Šljuka" iz Pule nudi transfere, organiziranje izleta i taxi prijevoz u Hrvatskoj i šire. Nudimo brze, učinkovite  transfere i taxi usluge! Ukoliko su vam potrebni transferi ili taxi prijevoz na području Istre, posjedujemo najbržu i najugodniju uslugu kako bi vaše putovanje bilo bezbrižno i jednostavno.

  taxi angebot

Taxi Šljuka

Kontakt: 0915503971

Web stranica: http://sljuka-taxi-transfers.com/

Pregledajte ponudu kuća i apartmana u Istri.