Istra | Posebne ponude

Razmišljate o odmoru u Istri? Iskoristite sve što vam Istra pruža uz popuste koji vrijede samo za goste NOVASOLA.  Posebne ponude u Istri dodatno će začiniti vaš odmor. Pregledajte naše ponude i pronađite svoj idealnu kuću ili apartman u Istri

GLAVANI PARK - 10 % popusta na bilo koju aktivnost 

Glavani Park je najbolji obiteljski i avanturistički park u Hrvatskoj. Smješten je u između Vodnjana i Barbana, a za njegovu sigurnost jamči European Ropes Course Association, udruga koja obavlja inspekciju svake godine.

Devet godina za redom park osvaja ‘Certificate of Excellence’ zbog odličnih ocjena koje posjetitelji objavljuju na stranici TripAdvisor. Ovdje možete biti cijeli dan i isprobati sve što i  koliko god puta želite, ulaz je slobodan te se plaćaju atrakcije posebno. Park je otvoren cijele godine a u sklopu parka na raspolaganju posjetiteljima stoji i veliki grill.

Glavani park

Glavani park, Glavani 10, 52207 Barban / Nigel Simpson - 091 896 4525, Nevenko Bulic - 098 224 314 / office@glavanipark.com /  www.glavanipark.com

 

KUĆA MASLINOVOG ULJA - 10 % popusta na ulaznice i degustacije 

museum oil pula

Kuća istarskog maslinovog ulja vodi vas kroz povijest i sadašnjost istarskog maslinarstva. Saznat ćete zašto su još Rimljani izrazito cijenili istarsko maslinovo ulje te kako su ga prerađivali; kako se ono prerađuje danas i koje su tajne u stvaranju vrhunskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Svakog posjetitelja očekuje i degustacija istarskog ulja uz edukaciju pravilnog kušanja, a u prodajnom prostoru možete naći najveći izbor vrhunskih istarskih ekstra djevičanskih maslinovih ulja i druge istarske proizvode.

Kuća maslinovog ulja, Istarska 30, 52100, Pula / 052 661 235, 099 2584 115 / info@oleumhistriae.com /www.oleumhistriae.com

 

PULA CITY TOUR - 10 % popusta

Izvrsna prilika za zanimljiv i ugodan obilazak kulturno-povijesnih spomenika, turističkih atrakcija i ljepota grada Pule vozeći se panoramskim autobusom. Turistički razgled organiziran je prema „hop on hop off“ principu, odnosno s jednom kupljenom kartom moguće je neograničeno koristiti uslugu s bilo kojeg stajališta tijekom 24 sata.

bus

099 4105 002 / info@pulacitytour.com / www.pulacitytour.com

 

ADRENALIN PARK MEDULIN - 20 % popusta  

Željni ste zabave i adrenalina? Posjetite Adrenalinski park Medulin koji se nalazi na području hrastove šume i livade te se prostire na 12.000 m2. Savladavanje visinskog poligona na stablima, ziplinea  postavljenog duž gotovo cijelog parka ili gigantske ljuljačke, nadmetanje u paintballu ili streličarstvu te vožnja quad vozilima pružit će vam jedinstven doživljaj za pamćenje.Adrenalin park Medulin

099 8750 746,  098 9193 000 / neno.lorencin@gmail.com / www.adrenalinparkmedulin.com

 

KONOBA VORICHI - 10 % popusta na gotovinu

konoba vorichi

Konoba Vorichi nalazi se u mjestu Orihi, a ime je dobila po starom talijanskom nazivu sela. Ovdje se pridaje velika važnost odabiru namirnica, pa i onih pomalo zaboravljenih. Jelovnik konobe Vorichi povezuje istarske i talijanske okuse i nudi mješavinu tradicionalnih i popularnih jela predstavljenih na nov način, uz izbor visoko kvalitetnih proizvoda.

 099 229 4300 /  info@vorichi.com / www.vorichi.com

CHIAVALON - 10 % popusta na sve proizvode i sve vođene degustacije 

Chiavalon je sinonim za maslinovo ulje istinskih gurmana. Posjetite naš proizvodni pogon Chiavalon u Vodnjanu, nedaleko Pule. Gospodarstvo se sastoji od 17 hektara s više od 7.500 stabala maslina. Hladno prešano maslinovo ulje "Ex albis" jedno je od 15 najboljih maslinovih ulja na svijetu! Na poljoprivrednom gospodarstvu možete se upoznati sa proizvodnjom maslinovog ulja te kupiti istarske proizvode. Naša su ulja ekološka, a ušla su u TOP25 maslinovih ulja na svijetu!

chiavalon oil

OPG Chiavalon, V. Nazora 16, Vodnjan / 052 511 906 / visit@chiavalon.hr / www.chiavalon.hr 

 

KONOBA BOCCAPORTA - 10 % popusta na gotovinsko plaćanje 

bocaporta

Provedite ugodne sate u restoranu Boccaporta Pula. Kušajte istarske specijalitete od ribe, mesa i tjestenine te ukusne deserte, a sve to u elegantnom i tradicionalnom okruženju.  

Boccaporta, Dolinka 18, 52100 Pula / 052 506 266 / konoba.boccaporta@gmail.com / konoba-boccaporta.com

 

MARE BOAT - 10 % popusta na izlet brodom

mare boat

Provedite nezaboravne trenutke na izletu brodom s pogledom na predivni Rovinj te otočiće koji ga okružuju. U ponudi su dnevni izleti kao i romantični noćni izleti na upit.

091 9313 068 / mare1950rovinj@gmail.com / Facebook: Mare1950rovinj

 

RESTAURANT ZIGANTE U LIVADAMA - 10 % na gotovinsko plaćanje u restoranu i 10 % na proizvode u trgovinama (u Livadama, Grožnjanu, Bujama, Buzetu i Motovunu)

zigante

Zigante je vodeće ime u proizvodnji tartufa u Hrvatskoj. U restoranu u Livadama otkrijte domaće specijalitete s tartufima te vrhunska vina. Poželite li to iskustvo okusiti i u vlastitom domu, posjetite neku od trgovina u kojima možete pronaći jedinstvene proizvode s tartufima. 

Zigante Tartufi d.o.o., Livade 7, 52427, Livade / 052 664 302 / info@livadetartufi.com / www.zigantetartufi.com

 

DIVING CENTER HIPPOCAMPUS - 13 % popusta na probni uron i ronjenja brodom 

diving hippocampus

Otkrijte čari podmorja. Instruktor ronjenja povest će vas u lijep i lagan zaron te vam pokazati nov i fascinantan podvodni svijet. Postanite ronilac! Hippocampus nudi različite SSI (Scuba Schools International) certificirane programe koji omogućuju ronjenje na lokacijama širom svijeta. Nalaze se u kampu Stoja u Puli.

098 434279 / info@hippocampus.hr

 

TSUNAMI WINDSURFING - 15 % na usluge iznajmljivanja opreme i na lekcije u vodenim sportovima

tsunami

Od 2004. godine instruktori Tsunami specijalizirani su za windsurfing. Možete ih pronaći u Medulinu i Pješčanoj uvali. Otvoreni su cijele godine ako poželite surfati i zimi, dok je sezona kajaka i SUP dasaka otvorena od 1. svibnja do 1. listopada. Za one koji bi radije ostali na čvrstom tlu, u ponudi su bicikli. 

Rezervacije: Viber/Whatsapp 098 698 811, 098 977 3334 / Facebook: Tsunami Windsurfing Station / SUP Istria

/ draco@surf.hr / www.surf.hr

 

TAXI ŠLJUKA - 10 % popusta na sve usluge

Taxi "Šljuka" iz Pule nudi transfere, organizira izlete i taxi prijevoz u Hrvatskoj i šire. Ako vam trebaju taxi usluge ili transferi, obratite im se s povjerenjem. 

 taxi angebot

0915503971 / http://sljuka-taxi-transfers.com 

 

 

Pregledajte ponudu kuća i apartmana u Istri.