Dalmacija | Posebne ponude

Dalmacija je puno više od sunca i mora, a mi želimo da to i doživite. Zato bismo voljeli da je i okusite. Svježe i lokalno uzgojeno povrće i bilje, morski plodovi netom izvađeni iz mora te odlično vino. U slučaju da još niste rezervirali svoj apartman ili kuću za odmor u Dalmaciji, pregledajte našu ponudu!

Trenutno vam nudimo Posebne ponude u Trogiru i na otoku Braču pa ne propustite što vam Dalmacija nudi s popustom - ma gdje u njoj provodili svoj odmor.

 

Posebne ponude - Dalmacija - Trogir

Tržnica Trogir

Ne, ovo nije poziv u restoran, već poziv na novo iskustvo u kojem nećete biti samo promatrači već i akteri. Zato ne birajte samo s jelovnika, nego aktivno birajte namirnice na lokalnoj tržnici, ribarnici ili kod mesara, te pomozite našoj kuharici da vam pripremi najbolji obrok ikad!

Kava i peciva u samom srcu prelijepog Trogira – koje se nalazi na popisu UNESCO-ve svjetske kulturne baštine – započet će vaš dan. Nakon što se dogovorite oko jelovnika sa svojom domaćicom i kuharicom, gospođom Ivanom Orešić, prošetat ćete do mjesne tržnice u središtu grada – i zajedno odabrati sastojke.

Gospođa Ivana Orešić

Tečaj dalmatinske kuhinje - Dalmatian Cuisine

S vama će podijeliti svoje znanje i ljubav prema tradicionalnoj dalmatinskoj kuhinji – a vi ćete dobiti pravi uvid u svijet zdravih sredozemnih okusa.

Tečaj kuhanja traje od 9 do 14 sati, a može se održavati na engleskom ili hrvatskom jeziku. Tečajevi se održavaju u kući i u vrtu domaćice, samo 5 minuta šetnje od središta Trogira.

Što dobivate? Jutarnju kavu, peciva, kupovinu na tržnici, desert, piće, tečaj i obilje zabave. Cijena klasičnog kuharskog tečaja iznosi 40 €/osobi, a najviši broj osoba po grupi je 6.

NOVASOLovi gosti dobivaju vaučer na 10 % popusta – naći ćete ga na stranici svoje rezervacije (Moja Rezervacija) odakle ga možete i printati.

  Tržnica Trogir

Domaća dalmatinska večera u Trogiru - Dalmatian Cuisine

Želite li iskusiti odličnu dalmatinsku kuhinju u svom NOVASOL apartmanu ili kući za odmor, i to je moguće. Dok vi uživate u danu na plaži, domaćica će se pobrinuti o namirnicama koje želite i poslije pripremati obrok u vašem objektu za odmor, a vi joj možete viriti preko ramena. Romantična večera, rođendanska zabava, večer s obitelji ili prijateljima, bez da napustite udobnost svog smještaja – sigurni smo da ćete uživati u nezaboravnim okusima domaće dalmatinske kuhinje.

 

Sve možete dogovoriti s gospođom Ivanom na njenoj stranici www.dalmatian-cuisine.weebly.com  

Pogledajte video i rezervirajte svoj tečaj!

  Ručak u Trogiru

Ne zaboravite rezervirati svoj apartman ili kuću za odmor u Dalmaciji!

 

 

Posebne ponude - Dalmacija - otok Brač

Sea Shine Travel

Sea Shine Travel

U Postirama na otoku Braču nalazi se agencija Sea Shine Travel koja vam može ponuditi fish-piknik izlete brodom Fjera koji prima čak 80 izletnika. Zvijezda ponude je izlet Brač-Omiš-kanjon Cetine koji uvijek iznova oduševljava izletnike. Prema dogovoru se za goste mogu organizirati individualni izleti na području Brača i usluge brodskog prijevoza. Sjeverna strana otoka Brača nudi prekrasne skrivene pješčane uvale dok se na južnoj nalazi najpoznatija plaža Dalmacije: Zlatni rat u mjestu Bol. Postoji li bolji način od izleta brodom za razgledavanje lijepog Brača i njegovih skrivenih bisera od kojih su neki dostupni samo plovilom?

Svi NOVASOLovi gosti imaju pravo na 10 % popusta na bilo koju uslugu dok djeca do 7. godine na izlete idu gratis. Vaučer ćete naći na stranici svoje rezervacije (Moja Rezervacija) odakle ga možete i printati.

Kontakt:

Vana i Jakov Cepernić

Email: seashinetravel@gmail.com

Telefon: +385 97 741 0770

Adresa: Molo lozna 21, Postira

Sea Shine Travel

 

 

 

Island Travel Brač

Island Travel Brač

U Supetru, najvećem mjestu i trajektnom pristaništu na lijepom otoku Braču, možete iskoristiti popust na sve usluge koje vam nudi agencija Island Travel Brač. Nude se ne samo izleti brodicama za do 8 i do 12 putnika, već i transferi odnosno taxi usluge pa i iznajmljivanje plovila (pod uvjetom da raspolažete valjanom dozvolom). Izleti se organiziraju na poludnevnoj i na dnevnoj bazi. Također se mogu organizirati izleti za veće ili manje skupine, jer na raspolaganju stoji više brodica. Iskoristite ovu priliku i razgledajte Brač i druge otoke s mora.

Gosti NOVASOLa samo trebaju pokazati svoj vaučer i dobit će 10 % popusta na bilo koju uslugu Island Travel Brač. Vaučer ćete naći na stranici svoje rezervacije (Moja Rezervacija) odakle ga možete i printati.

Kontakt:

Ricardo Derado

Email: brac.excursions@gmail.com

Telefon: +385955506226 & +385955148989

Adresa: Ul. XII. Dalmatinske brigade 9a, Supetar

Web: http://www.island-travel.hr

Island Travel Brač

Island Travel Brač

 

 

Posebne ponude - Dalmacija - Split

eGO CORVUS

eGO CORVUS je agecija poznata i pod nazivom Travel with us osnovana je 2012 u Splitu. Mogu vam ponuditi različite vrste vozila za najam u koja se može smjestiti do devet putnika po vozilu, luksuzne transfere i izlete. Nikako ne smijete propustiti otići na izlet u barem jedan od velikih gradova ovog sjeverne i središnje Dalmacije: Split, Zadar, Trogir i Šibenik s nacionalnim parkom Krka.

Svoje će Vam usluge i vozila ponuditi uz uslugu najvišeg standarda i profesionalnosti.

Svojim odličnim osobljem, stručnošću i voznim parkom osigurat će vam najbolje moguće iskustvo na vašem odmoru.

Svi NOVASOLovi gosti imaju pravo na 10 % popusta na bilo koju uslugu. Vaučer ćete naći na stranici svoje rezervacije (Moja Rezervacija) odakle ga možete i printati.

eGO CORVUS

Kontakt: eGO CORVUS

Mob.: +385 98 172 5648

Mail.: info@travelwithus.hr

Web.: www.travelwithus.hr

eGO CORVUS

Dalmacija vas neće razočarati, jer je ona puno više od sunca i mora, a zašto pritom ne iskoristiti popuste?