Dalmacija | Posebne ponude

Dalmacija je puno više od sunca i mora, a mi želimo da to i doživite. Zato bismo voljeli da je i okusite. Svježe i lokalno uzgojeno povrće i bilje, morski plodovi netom izvađeni iz mora te odlično vino. U slučaju da još niste rezervirali svoj apartman ili kuću za odmor u Dalmaciji, pregledajte našu ponudu!

Trenutno vam nudimo Posebne ponude u Trogiru, Splitu, Imotskom i na otoku Braču pa ne propustite što vam Dalmacija nudi s popustom - ma gdje u njoj provodili svoj odmor.

Posebne ponude - Trogir

Tečaj dalmatinske kuhinje - Dalmatian Cuisine - 10 % popusta

Tržnica Trogir

Ne, ovo nije poziv u restoran, već poziv na novo iskustvo u kojem nećete biti samo promatrači već i akteri. Zato ne birajte samo s jelovnika, nego aktivno birajte namirnice na lokalnoj tržnici, ribarnici ili kod mesara, te pomozite našoj kuharici da vam pripremi najbolji obrok ikad!

Kava i peciva u samom srcu prelijepog Trogira – koje se nalazi na popisu UNESCO-ve svjetske kulturne baštine – započet će vaš dan. Nakon što se dogovorite oko jelovnika sa svojom domaćicom i kuharicom, gospođom Ivanom Orešić, prošetat ćete do mjesne tržnice u središtu grada – i zajedno odabrati sastojke.

S vama će podijeliti svoje znanje i ljubav prema tradicionalnoj dalmatinskoj kuhinji – a vi ćete dobiti pravi uvid u svijet zdravih sredozemnih okusa.

Tečaj kuhanja traje od 9:30 do 14 sati, a može se održavati na engleskom ili hrvatskom jeziku. Tečajevi se održavaju u kući i u vrtu domaćice, samo 5 minuta šetnje od središta Trogira.

Što dobivate? Jutarnju kavu, peciva, kupovinu na tržnici, desert, piće, tečaj i obilje zabave. Cijena klasičnog kuharskog tečaja iznosi 45 €/osobi, a najviši broj osoba po grupi je 6.

 

 Tržnica Trogir

Domaća dalmatinska večera u Trogiru - Dalmatian Cuisine - 10 % popusta

Želite li iskusiti odličnu dalmatinsku kuhinju u svom NOVASOL apartmanu ili kući za odmor, i to je moguće. Dok vi uživate u danu na plaži, domaćica će se pobrinuti o namirnicama koje želite i poslije pripremati obrok u vašem objektu za odmor, a vi joj možete viriti preko ramena. Romantična večera, rođendanska zabava, večer s obitelji ili prijateljima, bez da napustite udobnost svog smještaja – sigurni smo da ćete uživati u nezaboravnim okusima domaće dalmatinske kuhinje.

10 % popusta ostvarujete predočenjem svog NOVASOL vaučera – naći ćete ga na stranici svoje rezervacije (Moja Rezervacija) odakle ga možete i printati.

Sve možete dogovoriti s gospođom Ivanom na njenoj stranici www.dalmatian-cuisine.weebly.com  

Pogledajte video i rezervirajte svoj tečaj!

 Ručak u Trogiru

 

Aventur charter, privatni izleti i transferi - 10 % popusta na bilo koju uslugu

U Trogiru ćete pronaći agenciju Aventur koja vam može ponuditi najam plovila, privatne izlete i transfere. Volite li more, brzinu povezanu s adrenalinom i zabavom, tu je flota glisera. Doživite pravu jadransku avanturu bez obzira plovite li sami (uz odgovarajuću dozvolu) ili s njihovim skiperom. Organiziraju i svakodnevne izlete na obližnje otoke kako bi vam pokazali skrivene špilje, uvale i druge prirodne ljepote. Želite li posjetiti Split, Šibenik, Zadar ili Dubrovnik i izbjeći promet, na raspolaganju su za pomorske transfere. Raspoloživost plovila: NA UPIT!

Aventur

Svi NOVASOLovi gosti imaju pravo na popust, dovoljno je pokazati svoj NOVASOL vaučer. Vaučer ćete naći na stranici svoje rezervacije (Moja Rezervacija) odakle ga možete i printati.

Kontakt: AVENTUR d.o.o., Put Brodograditelja 1, 21220 Trogir

Mob: +385 98 346 965 / +385 95 890 2447

Mail: info@aventur-agency.com / aventur@aventur-agency.com

Web: www.aventur-charter.com

Aventur

Charter Trogir; izleti, charter, transferi - 15 % popusta na bilo koju uslugu

Charter Trogir nudi brojne usluge koje će vam pružiti nezaboravno ljetovanje na Jadranu. Na raspolaganju su vam izleti na srednjodalmatinske otoke, usluge transfera brodom te najam plovila. Za maksimalno opuštanje i za one koji žele unajmiti plovilo, a nemaju dozvolu, tu je i usluga skipera.

Charter Trogir

Dođite na neki od organiziranih izleta na kojima možete posjetiti najatraktivnije i najljepše prirodne atrakcije središnje Dalmacije: Šolta, Brač, Hvar, Vis i nezaobilazne prirodne atrakcije poput Krknjaša ili Plave špilje na Biševu. Izleti mogu biti grupni ili individualni, isplanirani prema željama gosta.

Svi NOVASOLovi gosti imaju pravo na popust uz NOVASOL vaučer. Vaučer ćete naći na stranici svoje rezervacije (Moja Rezervacija) odakle ga možete i printati.

Kontakt: Charter Trogir, Marina & Yacht Service Center Trogir

Mob: +385 99 401 7678 / +385 91 512 8244

Mail: trogircharter@gmail.com

Web: https://www.chartertrogir.com/en

Izlet Charter Trogir

Charter Trogir

Ne zaboravite rezervirati svoj apartman ili kuću za odmor u Dalmaciji!

 

Posebne ponude - Brač 

Sea Shine Travel - izeti - 10 % popusta na bilo koju uslugu

Sea Shine Travel

U Postirama na otoku Braču nalazi se agencija Sea Shine Travel koja vam može ponuditi fish-piknik izlete brodom Fjera koji prima čak 80 izletnika. Zvijezda ponude je izlet Brač-Omiš-kanjon Cetine koji uvijek iznova oduševljava izletnike. Prema dogovoru se za goste mogu organizirati individualni izleti na području Brača i usluge brodskog prijevoza. Sjeverna strana otoka Brača nudi prekrasne skrivene pješčane uvale dok se na južnoj nalazi najpoznatija plaža Dalmacije: Zlatni rat u mjestu Bol. Postoji li bolji način od izleta brodom za razgledavanje lijepog Brača i njegovih skrivenih bisera od kojih su neki dostupni samo plovilom?

Vaučer ćete naći na stranici Moja rezervacija odakle ga možete i printati.

Kontakt:

Vana i Jakov Cepernić

Email: seashinetravel@gmail.com

Telefon: +385 97 741 0770

Adresa: Molo lozna 21, Postira

Sea Shine Travel

 

Island Travel Brač - 10 % popusta na bilo koju uslugu

Island Travel Brač

U Supetru, najvećem mjestu i trajektnom pristaništu na lijepom otoku Braču, možete iskoristiti popust na sve usluge koje vam nudi agencija Island Travel Brač. Nude se ne samo izleti brodicama za do 8 i do 12 putnika, već i transferi odnosno taxi usluge pa i iznajmljivanje plovila (pod uvjetom da raspolažete valjanom dozvolom). Izleti se organiziraju na poludnevnoj i na dnevnoj bazi. Također se mogu organizirati izleti za veće ili manje skupine, jer na raspolaganju stoji više brodica. Iskoristite ovu priliku i razgledajte Brač i druge otoke s mora.

Gosti NOVASOLa samo trebaju pokazati svoj vaučer i dobit će popust. Vaučer ćete naći na stranici Moja rezervacija odakle ga možete i printati. 

Kontakt:

Ricardo Derado

Email: brac.excursions@gmail.com

Telefon: +385955506226 & +385955148989

Adresa: Ul. XII. Dalmatinske brigade 9a, Supetar

Web: http://www.island-travel.hr

Island Travel Brač

Island Travel Brač

 

Posebne ponude - Split

eGO CORVUS - taxi i transferi - 10 % popusta na bilo koju uslugu

eGO CORVUS je agencija poznata i pod nazivom Travel with us osnovana je 2012 u Splitu. Mogu vam ponuditi različite vrste vozila za najam u koja se može smjestiti do devet putnika po vozilu, luksuzne transfere i izlete. Nikako ne smijete propustiti otići na izlet u barem jedan od velikih gradova ovog sjeverne i središnje Dalmacije: Split, Zadar, Trogir i Šibenik s nacionalnim parkom Krka.

Svoje će Vam usluge i vozila ponuditi uz uslugu najvišeg standarda i profesionalnosti.

Svojim odličnim osobljem, stručnošću i voznim parkom osigurat će vam najbolje moguće iskustvo na vašem odmoru.

Vaučer ćete naći na stranici svoje rezervacije (Moja Rezervacija) odakle ga možete i printati.

eGO CORVUS

Kontakt: eGO CORVUS

Mob.: +385 98 172 5648

Mail.: info@travelwithus.hr

Web.: www.splitairporttaxi.net 

 

Posebne ponude - Imotski

VINARIJA MATKOVIĆ: IZLETI I DEGUSTACIJE, PUSTOLOVNI TURIZAM, KAJACI, E-BIKE
 

Popust od 10 % važeći je za sve pakete izleta, proizvode i najam.

Posebne ponude Dalmacija

Kraj mjesta Imotski smjestila se vinarija Matković koja se već desetljećima bavi proizvodnjom kvalitetnih vina, rakija i likera, ali i ostalih domaćih proizvoda. Stoga su uz izlete u njihovom aranžmanu uvijek uključeni i hrana i piće, koji će vam, nakon obilaska Imotskih jezera quadovima ili spuštanja kajacima niz rijeku Vrljiku, neobično odgovarati. Bilo da ste ljubitelji degustacija ili aktivnog turizma, na pravom ste mjestu. Odaberite jedan od 4 paketa izleta ili unajmite quad, bicikl ili kajak. Zabava je zagarantirana uz 10 % niže cijene.

Matković Imotski

Svi NOVASOLovi gosti imaju pravo na popust na bilo koju uslugu uz NOVASOL vaučer. Vaučer ćete naći na stranici svoje rezervacije odakle ga možete i printati.

Kontakt: Domagoj Matković

Telefon: +385 98 361 409

Email: ledinijipod@gmail.com

Web: https://ledinjipod.hr/aktivni-turizam/

Posebne ponude Dalmacija

Dalmacija vas neće razočarati, jer je ona puno više od sunca i mora, a zašto pritom ne iskoristiti popuste?