Posebne ponude u Danskoj

NOVASOL je prikupio posebne ponude kako bi omogućio gostima koji rezerviraju smještaj u Danskoj brojne pogodnosti ali i popuste prilikom odmora. Trudimo se prikupiti što više ponuda kako bi gosti na odmoru doživjeli nezaboravna iskustva koje će razveseliti cijelu obitelj. Provjerite posebne ponude i popuste koje vam nudimo u suradnji sa partnerima, a koje možete ostvariti prilikom rezerviranja smještaja u Danskoj!

Pitate se što znače zvjezdice? Naši stručnjaci ih koriste kao oznaku kvalitete smještaja za odmor. Jednostavno: što je više zvjezdica, to je veća udobnost smještaja.
Pritisnite za aktivaciju kartice

Ne zaboravite uz sebe imati vaucher od NOVASOLa kako bi ostvarili popuste diljem Danske!

Djurs Sommerland 

Popusti na ulaznice ostvaruju se prilikom kupnje ulaznica u lokalnim uredima

Odlična zabava za cijelu obitelj! KNajbrži i najluđi zabavni park u Danskoj čeka na vas! Jurite brzinom od 100km/h na visini od 45metara! Zabavni i vodeni park te brojne druge mogućnosti oduševiti će mališane ali i odrasle. Saznajte više na službenoj web stranici. Popust se ne ostvaruje na ulazu, već prilikom kupnje u lokalnim NOVASOL uredima u Danskoj. Upit za ulaznice šaljite na novasol@novasol.dk 

Kontakt: www.djurssommerland.dk

Djurs Sommerland

BonBon-land

25% popusta

Izaberite kuću za odmor u mjestima Funen ili Zealand i moći ćete posjetiti BonBon-land koji se nalazi nedaleko mjesta Næstved. Uživajte u najzabavnijem parku u Danskoj i priuštite sebi i svojoj obitelji trenutke smijeha, veselja i zabave! Pročitajte više o BonBon-landu na web stranici.

Kontakt: www.bonbonland.dk

bonbon

LEGOLAND®

Kupite 1 ulaznicu za odrasle i dobijete 1 gratis ulaznicu za dijete!

Rezervirajte kuću iz ponude NOVASOLa u Danskoj i priuštite sebi i svojim mališanima nezaboravnu zabavu u jednom od najvećih zabavnih parkova na svijetu! LEGOLAND® ima dugu tradiciju, postoji već 50 godina i svake godine sve više raste. Svi volimo poznate nam LEGO®kockice, a ovdje su napravljene minijaturne verzije gradova i raznih znamenitosti upravo od LEGO® kockica. Uz to, mališani će uživati u vodenim toboganima i uzbudljivim vožnjama! Nemojte propustiti zabavu dok ste na odmoru u Danskoj! Ulaznice možete kupiti u lokalnim NOVASOL uredima u Danskoj. 

Kontakt: www.legoland.dk

lego

LEGO HOUSE Billund

Ostvarite popust od 70 DKK na svaku kartu!

NOVASOL će vam omogućiti popust za ovo predivno iskustvo! 25 milijuna lego kockica čeka na vas i na vaše ideje! LEGO® vas poziva da istražite brojne aktivnosti i mogućnosti zabave kroz cijelu godinu. Pridružite nam se! Kako bi dobili popust na kartu kliknite na link: https://www.legohouse.com/da-dk/campaign3 i unesite kod“NOVASOL” . Popust će se obračunati i vi ćete dobiti kartu. Uživaje i provedite nezaboravno iskustvo sa svojom obitelji!

Saznajte više: https://www.legohouse.com/en-gb/

lego house

Universe

25% popusta

Ovo je odličan adrenalinski park gdje vaši mališani postaju znanstvenici! Prilikom rezerviranja NOVASOL kuće u Sønderjylland dobiti ćete popust od 25% na ulaz u adrenalinski park Universe.

Kontakt: www.universe.dk

universe dk

Fårup Sommerland

*Popusti na ulaznice

Prilikom rezerviranja kuće iz NOVASOL ponude ostvarite popust na jedan ili dva dana u zabavnom parku Fårup Sommerland. Vaši će mališani biti oduševljeni! Nalazi se u blizini plaže, u šumi, ovaj tematski park koji nudi bezbroj mogućnosti za djecu ali i odrasle! Svi mogu uživati u vodenim toboganima i vodenim igrama koje park nudi.U 2018. godini Fårup otvara potpuno novo mini-golf igralište sa 12 rupa. Teren za golf ima svoj vlastiti otok i prilagođen je djeci i odraslima s različitim stupnjevima težine tako da cijela obitelj može sudjelovati - bez obzira na dob i iskustvo. * Popusti su varijabilni u odnosu na sezone. Kao bi ostvariti popuste morate priložiti vaucher. 

 

faarup

Kontakt: www.faarupsommerland.dk

Adventure park

Popust od 20%

Nakon što ste rezervirali NOVASOL kuću za odmor u mjestu Søndervig ili Bjerregård možete dobiti popust od 20% na ulaz u Adventure Golf, Soccer Golf, Mini Golf, Bowls, Shooting Simulator i Legeland tako da pokažete vaucher od NOVASOLa.

Kontakt: www.adventure-park.dk

adventure

GIVSKUD ZOO

Popust od 20%

Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude u Jutlandu i ostvarite popust na ulaz u GIVSKUD zoološki park. Možete se voziti u svom autu kroz safari, vidjeti divlje životinje poput lava, žirafe ili sl.ili ući u safari autobus i biti nadomak životinjama. Ovaj je zoološki park najveći u Danskoj.

Kontakt: www.givskudzoo.dk

givsk

Gavnø Slot & Go Fly

Popust od 25%

Nakon što rezervirate kuću za odmor iz NOVASOL ponude u mjestima Zealand, Møn, Lolland ili Falster, moći ćete posjetiti Gavnø Slot & Gavnø Go Fly uz ostvarenih 25% popusta. Posjetite predivan dvorac, koji je jedan od važnijih znamenitosti u Danskoj i spada u njeno kulturno nasljeđe. Tu ćete moći posjetiti i najveću kolekciju predivnih slika. Tu je i adrenalinski park za djecu i za odrasle usred predivne šume.

Kontakt: www.gavnoe.dk

go-fly

HighPark

10% popusta

Rezervirajte kuću za odmor iz NOVASOL ponude u mjestu Sønderjylland i ostvarite 10% popusta. Sve što trebate učiniti je doći na ulaz sa vaucherom od NOVASOLA i ostvariti ćete popust. Nakon što kupite ulaznice uživajte u četiri sata penjanja. Za sve pogodnosti ovog parka morate imati najmanje 120cm. U penjanju može sudjelovati i uživati cijela obitelj!

Kontakt. www.highparksoenderjylland.dk

highpark

 

Ree Park Safari

Popust od 20% na ulaznicu

Rezervirajte kuću za odmor u mjestu Jutland i ostvarite 20%popusta na ulaz u Safari park. Imati ćete prilike vidjeti životinje sa 4 različita kontinenta. Saznajte više o životinjama i uživajte u njihovoj blizini.

Kontakt: https://reepark.dk/

rerepark

Knuthenborg Safari Park

20% popusta

Ukoliko rezervirate kuću za odmor iz NOVASOL ponude u mjestima Zealand, Møn, Lolland ili Falster moći ćete posjetiti Knuthenborg Safari Park sa 20% popusta na ulaz. Provedite divan dan u blizini životinja sa svojom obitelji! Uz različite životinje moći ćete posjetiti i šumu dinosaura.

Kontakt: www.knuthenborg.dk

safari knuthenborg

KATTEGATCENTRET

20% popusta na ulaznice

Rezervirajte kuću u Jutlandu u Danskoj i ostvarite 20% popusta na ulaznice prilikom posjete Kattegatcenter. Kako do popusta? Nakon što rezervirate smještaj u Jutlandu na vašem linku za rezervacije možete preuzeti vaucher sa popustom. Isprintajte ga i donestite na ulaz gdje ćete ostvariti popust. Popusti su dogovoreni za sezonu 2019.

Kontakt: 

https://www.kattegatcentret.dk/en/

kattegatcentret

WOW PARK

15% popusta

WOW Park je zabavno igralište za djecu svih izrasta. Aktivnosti i sadržaji nalaze se posvuda; na stablima, u šumi, ispod zemlje. Na stablima su smještene drvene kućice iz kojih vode puteljci na užetu, te mreže po kojima možete hodati i trčati. Tu su  i razni tobogani koji će vas  dodatno zabaviti. U šumi se nalaze igre kojima ćete vježbati vještine snalažanje, orijentacije i ravnoteže. Pregršt aktivnosti i sadržaja ovdje vas očekuje. Cijela obitelj može sudjelovati bez obzira na godine. U parku imate mogućnost roštiljanja, te možete kupiti hranu i piće. Nemojte zaboraviti pozdraviti guske u parku – one vole posjetitelje! Kako bi ostvariti popust pokažite svoj NOVASOL potvrdu o rezervaciji (vaucher).

Više informacija: https://wowpark.dk

wow park danska

Sagnlandet Lejre

33% popusta na ulaznice

Zabava za cijelu obitelj! Ovdje možete doživjeti 10.000 godina danske bogate povijesti. Vidjeti ćete predivne rekonstruirane kućice, iż vremena Vikinga, te iz kamenog doba. Tu su i razne životinje koje možete posjetiti. Probajte pucati lukom i strijelom, napraviti posuđe ili sudjelovati u hranjenju životinja. Ovdje će cijela obitelj uživati, povedite i svog psa! Napravite piknik i uživajte cijeli dan na svježem zraku okruženi zelenilom!

24 sata nakon rezervacije kuće za odmor u Zelandu, Lollandu ili Falsteru, dobiti ćete vaucher za popust na poveznici rezervacije. Morate isprintati ovaj vaucher za popust i ponijeti ga u Sagnlandet Lejre. Popust se obračunava na ulazu u Sagnlandet Lejre.

Više info na: 

https://www.sagnlandet.dk/

sagnalandet

*Slike su preuzete sa stranica ponuda.

*Molimo vas da ponude provjerite sa našim lokalnim uredom prije nego rezervirate smještaj. Partneri zadržavaju pravo da promjene ponudu ili popuste te detalje istih. 

| Autor
(Prvi puta objavljeno: )