Posebne ponude u Belgiji

Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude u Belgiji i ostvarite popuste. Dok uživati sa svojom obitelji i prijateljima u NOVASOL kući za odmor te razgledavanju Belgije, možete ostvariti popuste uz predočenje vauchera! Ostvarite brojne pogodnosti na odmoru u Belgiji! NOVASOL vam omogućava da obogatite Vaš odmor uz popuste!

Pitate se što znače zvjezdice? Naši stručnjaci ih koriste kao oznaku kvalitete smještaja za odmor. Jednostavno: što je više zvjezdica, to je veća udobnost smještaja.
Pritisnite za aktivaciju kartice

Ostvarite popuste na ulaznice!

Znate li da kada rezervirate kuću za odmor iz NOVASOL ponude u Nizozemskoj i zemljama Beneluxa imate mogućnost ostvariti popuste u zabavnim parkovima, wellness centrima, muzejima i zoološkim vrtovima? Rezervirajte smještaj u zemljama Beneluxa i kupite ulaznice po povoljnijim cijenama

Više informacija o ponudama i kupnja ulaznica:

https://www.holidayhometickets.com

Outdoor Center in La Roche-en-Ardennes

10% popusta ostvarite uz predočenje NOVASOL vauchera

Ukoliko posjećujete Belgijske Ardene nemojte propustiti odličnu zabavu i brojne aktivnosti za cijelu obitelj. Možete uživati u biciklističkim rutama, vožnji kanua na rijeci l'Ourthe, ili iskušati se u raftingu od Nisramont do La Roche. Sve to možete u ovom adrenalinskom centru! Provedite aktivan odmor u Belgiji!

Kontakt: Outdoor Center NV, Au Setier 1, B - 6660 Nadrin

Tel: 0032- (0) 84-444112

E-mail: info@outdoorcentre.be

kano belgija

Charles Lindbergh, Ostend

Aperitiv gratis

U blizini zračne luke Ostend nalazi se restoran u kojem možete probati belgijsku gastronomiju. Uživajte u belgijskim specijalitetima i popijte aperitiv na račun kuće! Aperitiv je gratis ako minimalno dvoje naruče jelo u restoranu.

Kontakt: Charles Lindbergh, Nieuwpoortsesteenweg 945, B - 8400 Oostende

E-mail: info@charleslindbergh.be

 

family enjoying meal

| Autor
(Prvi puta objavljeno: )