Upoznajmo se

U prosincu 1968. otvorili smo vrata našeg prvog ureda u Kopenhagenu u Danskoj, a  od 2004. prisutni smo i u Hrvatskoj. Od onda je proteklo dosta godina, a i mi smo postali iskusniji. Pridružilo nam se mnogo djelatnika, suradnika, profesionalnih fotografa, otvorili smo mnoge urede i doveli mnogo, mnogo gostiju u naše kuće i apartmane.

NOVASOL, dansommer, i Ardenne-Etape zajedno čine NOVASOL A/S čije je sjedište u Virumu u Danskoj. NOVASOL je dio Awazea, vodeće europske tvrtke koje se bavi smještajem u turističkim kapacitetima i turističkim naseljima.    

Naše brojke

NOVASOL A/S ima podružnice u 18 europskih zemalja i više od 60 poslovnica diljem Europe. NOVASOL A/S zapošljava više od 2.100 radnika i suradnika. Nudimo smještaj u 26 zemalja na europskom kontinentu u čak 50.000 smještajnih jedinica, od kojih se 10.000 nalazi u Hrvatskoj. Posredstvom NOVASOLa godišnje putuje 2 milijuna ljudi, što nas čini najvećom europskom agencijom.

Velik dio tih gostiju putuje upravo u lijepu našu, stoga u Hrvatskoj zapošljavamo 70 djelatnika, a surađujemo s još toliko vanjskih suradnika. Imamo 14 poslovnica od kojih je jedna u Zagrebu, dok je naš centralni ured u Puli.

Sktrukturiranost i organizacija

Naša je organizacija dobro strukturirana i svakodnevna joj je zadaća pružiti što bolju uslugu vama kao vlasnicima, ali i gostima. Iz tog razloga imamo razne odjele koji skrbe o različitim stvarima: fotografiranju, prezentaciji, tekstovima, katalozima, Internet stranicama, partner agencijama, prijevodima, financijama, savjetima, rezervacijama, promidžbi, itd., a međusobna suradnja između odjela i kolega iz različitih europskih zemalja premisa je vašim i našim poslovnim uspjesima.