Ugovor

Naš je ugovor transparentan, detaljan i nedvosmislen u svim stavkama, a bazira se na zajedničkom cilju: postići optimalnu popunjenost vaše smještajne jedinice.

Ugovor se sastoji od dva dijela. 

U prvom dijelu ugovora sadržan je detaljan opis smještajne jedinice gdje zastupnik i vlasnik zajedno ispunjavaju sve stavke. Opis smještajne jedinice sadržava i sve sadržaje kojima gost raspolaže izvan smještaja ili u smještaju te detalje oko različitih prostorija i spavaćih soba, tehničku opremljenost, vrtnu opremu i slično. 

U drugom dijelu ugovora sadržane su obveze NOVASOLa I vlasnika, prava vlasnika, obveze gosta i trajanje ugovora. 
Naše su obveze odgovornost u poslovanju, redovito plaćanje, odnosno uplate na početku svakoga mjeseca u kojima dolaze gosti u vaš smještaj, garancija isplate u slučaju ne dolaska gosta, učinkovito popunjavanje te pravovremeno informiranje o rezervacijama. Detaljnije o svim ovim stavkama pročitajte u tekstu 10 dobrih razloga zašto... 
Vaše su obveze pružiti nam ispravne informacije o smještaju, pravovremeno nas informirati o promjenama na smještaju ili sadržaju, osigurani funkcionalnu, čistu i sigurnu smještajnu jedinicu te poslovati u skladu sa zakonom. 
Vaša su prava zatražiti depozit od gostiju (iznos je definiran u ugovoru) koji spadaju u grupu mladih, primiti od NOVASOLa naknadu za štete  do visine definirane ugovorom i moći koristiti dodatne mogućnosti pokrivanja šteta te zatvarati određene termine za svoje potrebe. 
Trajanje ugovora definira se na minimalno dvije godine zbog marketinških aktivnosti koje prethode objavi i prezentaciji vaše smještajne jedinice putem promidžbenih kanala, dok se kasnije ugovor automatski produžava ako ne dođe do raskida na način definiran u ugovoru, a nakon prve dvije sezone moguće ga je raskinuti svake godine. 

Želimo još napomenuti da potpisivanjem ugovora dobivate svog zastupnika/zastupnicu koja vam stoji uvijek na raspolaganju za sve nedoumice ili savjete. Isto tako vam je na raspolaganju naša služba za korisnike, a više o nama možete pročitati u tekstu O nama. 

Kao NOVASOL iznajmljivač možete koristiti i dodatne pogodnosti, no više o svim pogodnostima  saznati ćete tek kada postanete naš iznajmljivač. 
Ukoliko imate još pitanja možete provjeriti rubriku  FAQ  - česta pitanja i naši odgovori, gdje smo naveli ono što najčešće zanima iznajmljivače ili one koji to žele postati.