Stranice za iznajmljivače

Budite ažurni putem stranica za iznajmljivače - Login

Svaki NOVASOLov  iznajmljivač ima pristup osobnoj korisničkoj stranici na kojoj može pratiti ažurirano stanje rezervacija i svih detalja vezano za iznajmljivanje svoje kuće ili apartmana. 
Naši iznajmljivači u prosjeku pregledavaju stranicu nekoliko puta tjedno, a neki to rade svaki dan. Otkrijte zašto. 

  • Pregled opcija i rezervacija 

Kada se logirate na stranicu prvo što vidite je kalendar. Provjerite koji su termini rezervirani, kada dolaze gosti, koliko ih je, otkuda su, iznos rezervacije, kontakt od gostiju, vrijeme dolaska, itd.. Odmah ćete i vidjeti ima li novih opcija odnosno pred-rezervacija. 

  • Zauzmite vaš smještaj za sebe ili vlastite goste

Najavili su vam se stari gosti ili rodbina? Otvorite stranicu i zauzmite željeni termin. Ili oslobodite termin koji ste prethodno zauzeli, a ne treba Vam. 

  • Obrasci i pdf dokumenti, za vas i za goste

Ovdje možete preuzeti važne obrasce iIi pdf dokumente, kao Obrazac za štete, Primopredaju objekta… također smo  pripremili korisne upute na stranim jezicima koji će vam olakšati komunikaciju s gostima, npr. kako trebaju koristiti klima uređaj ili kako se ponašati na bazenu.

  • Savjeti i novosti 

Redovito vas obavještavamo o našem poslovanju, novostima u turizmu, izmjenama u zakonu vezano uz iznajmljivanje te pomažemo savjetima da dočekate goste, renovirate smještaj, pripremite se za sezonu, prijavite štetu i ostalo, kako bi vam olakšali poslovanje. Također ćete pronaći važne tekstove, kao npr. Obveze privatnih iznajmljivača, Pripremite smještaj za fotografiranje, Što u slučaju duple rezervacije, itd...

  • Statistika

Ovdje ćete pronaći sve statističke podatke vezano za uplate i rezervacije te popunjenost objekta u tjednima.

  • Kontakt podaci

Na stranicama su dostupni  kontakt podaci i adrese svih poslovnica, kao i vašeg zastupnika. Ovdje možete ažurirati i vaše kontakt podatke, mail za obavijesti i broj mobilnog telefona.