Stranice za iznajmljivače

Budite ažurni putem stranica za iznajmljivače - Login

Svaki NOVASOLov  iznajmljivač ima pristup osobnoj korisničkoj stranici na kojoj može pratiti ažurirano stanje rezervacija i svih detalja vezano za iznajmljivanje svoje kuće ili apartmana. 
Naši iznajmljivači u prosjeku pregledavaju stranicu nekoliko puta tjedno, a neki to rade svaki dan. Otkrijte zašto. 

  • Pregled opcija i rezervacija 

Kada se logirate na stranicu prvo što vidite je kalendar. Provjerite koji su termini rezervirani, kada dolaze gosti, koliko ih je, otkuda su itd.. i da li ima novih opcija odnosno pred-rezervacija, ili novih potvrda rezervacija. 

  • Zauzmite vaš smještaj za sebe ili vlastite goste

Najavili su vam se stari gosti ili rodbina? Otvorite stranicu i zauzmite željeni termin. 

  • Informacije i obrasci, za vas i goste

Ovdje možete preuzeti važne obrasce iIi pdf dokumente, kao Obrazac za štete, Primopredaja objekta… također smo  pripremili korisne upute na stranim jezicima koji će vam olakšati komunikaciju s gostima, npr. kako trebaju koristiti klima uređaj ili kako se ponašati na bazenu.

  • Savjeti i novosti 

Redovito vas obavještavamo o trendovima u našem poslovanju, novosti ma u turizmu, pravne izmjene te pomažemo savjetima da dočekate goste, renovirate smještaj, pripremite se za sezonu, pripremite objekt za fotografiranje, prijavite štetu i ostalo, kako bi vam olakšali poslovanje. 

  • Statistika

ovdje ćete pronaći sve statističke podatke vezano za uplate i rezervacije

  • Kontakt podaci

Na stranicama su dostupni  kontakt podaci i adrese svih poslovnica, kao i vašeg zastupnika. Ovdje možete ažurirati i vaše kontakt podatke.