Na koji način promoviramo vašu smještajnu jedinicu

Ono što dobivate putem NOVASOLa je iznad svega vidljivost vaše kuće ili apartmana. To znači da će gost lako pronaći baš vašu smještajnu jedinicu, a ujedno ćemo se potruditi da ju i izabere.  No, najteže ju je pronaći u moru ponude koja se nudi na raznim portalima. Zato smo razvili sistem prezentacije i promidžbe koji u potpunosti pokriva sva tržišta na sve moguće načine.

Prezentacija je ključna

Osnova dobre prezentacije je dobar tekst i točnost podataka. To su ključne riječi, način na koji se predstavi vaš smještaj, najvažnije posebnosti interijera i vanjskog prostora ako ga ima, te okolice. Treba znati prepoznati potencijal i tamo gdje je on malčice sakriven, ili ni sami ne znate da postoji. Zato u vašu kuću ili apartman dolaze iskusni zastupnici koji znaju kako učiniti da vaš smještaj izgleda još atraktivnije, a isto tako znaju što možete poboljšati ili na koji način to učiniti bez puno muke, truda ili velikih investicija.

Na osnovu opažanja zastupnika, tim tekstopisaca sastaviti će tekst i prevesti ga na ostale strane jezike, kako bi i na stranom jeziku zvučao atraktivno, te bio napisan bez grešaka.

Profesionalni fotografi s vrhunskom opremom reći će vam kako da pripremite svoj smještaj za prigodu slikanja, jer ponekad slika govori više od tisuću riječi. A te će slike biti vidljive na preko 10.000 prodajnih mjesta, odnosno partner turističkih agencija i portala te u katalozima.


Web- stranice

Naša je NOVASOL web-stranica prevedena na sve Europske jezike, a godišnji je posjeti 16 milijuna posjetitelja.  Svaka veća zemlja Europe ima svoju NOVASOL stranicu, odnosno domenu, te kada govorimo o NOVASOL web stranici, to je stranica sa ponudom svih objekata na hrvatskom, njemačkom, engleskom, talijanskom, francuskom, danskom, švedskom, finskom, češkom, poljskom, mađarskom, španjolskom i nizozemskom. Naši gosti mogu rezervirati u bilo kojem trenutku putem naše stranice ili putem drugih 100-tinjak povezanih on-line portala.

Partner turističke agencije

Iako mnogi rezerviraju svoj smještaj upravo putem interneta, još je uvijek puno onih koji vole doći u turističku agenciju, sjesti i porazgovarati s turističkim djelatnicima koji će na osnovu njihovih želja predložiti što smatraju da im najviše odgovara. Zato surađujemo sa gotovo 10.000 partner agencija koje nude upravo NOVASOL smještajne jedinice. To nam povećava vidljivost kod ljudi koji ne vole provoditi vrijeme za kompjuterom, a vjerujte nam da je takvih još uvijek jako, jako mnogo.

Društveni mediji

Sve zemlje u kojima smo prisutni aktivne su i na društvenim medijima, pa je vaša  smještajna jedinica oglašavana i na taj način. Često se organiziraju nagradne igre, a također se učestalo proizvodi video materijal za društvene medije, te rezervira smještaj za poznate medijske ličnosti radi promidžbe smještaja, brenda i destinacije. Posjetite nas na Facebooku

Newsletters

Tjedno se gostima koji su se prijavili na naš newsletter šalju tekstovi koji ih potiču da odaberu nešto iz naše ponude i da putuju. Takvi mailovi pristižu na više od 600.000 mail adresa diljem Europe.

Katalozi

Svake se godine proizvede više od 1,5 milijun kataloga koji su namijenjeni uredima, partner putničkim agencijama, klijentima, a velika ih se većina distiriburia putem sajmova. Katalozi pokrivaju svaku zemlju zasebno ali i tematska putovanja, posebne kuće, primjerice kuće na samoj obali, XXL kuće za odmor, i slično.

Sajmovi

Svake godine naši djelatnici posjećuju najvažnije sajmove Europe te promoviraju naše kuće i apartmane putem kataloga i direktnom prodajom. Sajmovi se održavaju u zimskim terminima, a naši su kolege prisutni u svim zemljama na svim najposjećenijim sajmovima. Sa sajmova se vraćaju uvijek pozitivnih iskustava, jer je interes za NOVASOL svake godine u porastu. U doba digitalizacije, još je uvijek mnogo onih koji vole u miru listati kataloge i zamišljati svoj idealan godišnji odmor, koji onda mogu i rezervirati putem interneta ili direktno u partner agenciji.