10 dobrih razloga zašto odabrati baš NOVASOL

Nakon što ste se odlučili biti iznajmljivač, trebate dobro razmisliti o mnogočemu i donijeti mnoge odluke – odabir pravog partnera ključ je svega.

S vama od samog početka

Iznajmljivanje je dodatan izvor zarade. Iskoristite naše usluge kako biste ostvarili zaradu bez puno muke. Smatramo da se naš odnos temelji na povjerenju i transparentnosti. To je odnos suradnje i partnerstva. Zajedno postavljamo ciljeve, a mi preuzimamo na sebe sljedeće zadatke:

 • Marketinške djelatnosti: prezentacija smještajne jedinice na web stranicama NOVASOLA i partner agencija diljem Europe (više od 10.000 partnera), kataloško oglašavanje i sajmovi, društveni mediji, video materijali, televizijski programi i medijska pokrivenost diljem Europe.
   
 • Fotografiranje i opis smještaja na stranim jezicima svih Europskih zemalja: profesionalni fotograf objasniti će vam kako pripremiti smještaj za slikanje i odraditi slikanje s profi opremom, a zastupnici će pripremiti tekst koji se prevodi na sve strane jezike i objavljuje kod svih partnera.
   
 • Podrška potencijalnim gostima do konačne rezervacije: preuzeli smo na sebe svu potrebnu komunikaciju s gostima, a vi ćete dobiti obavijest u trenutku kad se rezervacija potvrdi.
   
 • U slučaju problema zovete službu za korisnike koja rješava komunikaciju na bilo kojem stranom jeziku i eventualna nerazumijevanja tijekom boravka gostiju.
   
 • Financijski odjel početkom mjeseca u kojem imate rezervaciju uplaćuju iznos rezervacije na vaš račun, pa čak i ako gosti ne dođu.
  ​​​​​​
 • Analiza cijena, tržišta, trendova… naši stručni timovi predano rade tijekom cijele godine kako bi osigurali dolazak gostiju i kako bi vaša smještajna jedinica zadržala svoju atraktivnost i primjerenu cijenu.
   
 • Sigurnost iznad svega: dva su koncepta koja vas štite od šteta i nezgoda; u slučaju „manjih“ šteta NOVASOL refundira trošak, bez da vi ulazite u neugodne situacije s gostima, u slučaju većih šteta postoji osiguranje za vlasnike (Ako primate grupe mladih, što ne morate, možete tražiti i depozit). 
   
 • Stalna podrška vašeg zastupnika i službe za korisnike – obratite nam se s povjerenjem u slučaju da imate pitanja oko rezervacija ili npr. opremanja kuće za odmor, uređenja apartmana, opremanja okoliša, izgradnje bazena i slično.
   
 • ​​​​​ Ažurnost – obavijesti o rezervacijama putem maila i sms-a, Login sistem i vlastiti pristup informacijama o smještaju, vašim statistikama  i rezervacijama u svakom trenutku.
 • Dodatne pogodnosti za NOVASOL iznajmljivače u vidu popusta na rezervacije i druge pogodnosti