Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vile, kuće za odmor i apartmani na Azurnoj obali

Azurna obala znači glamur, sjaj i jetset. Otkrijte ova bogata i lijepa zemaljska mjesta poput Nizze, Cannesa i St.Tropeza. Sredinom 19. stoljeća dolaze prvi gosti koji, od hladne i tužne zime Sjeverne Europe, žele pobjeći na sunčanu obalu Francuske. Otada su mnogi gradovi taknuti mnogim rukama, te egzotične biljke koje su uzgajane i pompozne vile koje su građene i danas čine sliku Azurne obale. Ljeti su ova mjesta često prepuna, te ukoliko putujete automobilom kroz Nizzu ili Cannes, morate ponijeti sa sobom i mnogo strpljenja. No, u sezoni se mogu pronaći mjesta koja su udaljena od turističke gužve, te leže u osamljenim uvalama, na napuštenim livadama ili u mirnim šumama.

Prirodu krasi iznimna ljepota i raznolikost. Na razvedenoj obali Toulona, zadivit će Vas jedne od najljepših plaža Francuske. Nešto istočnije, gdje se Maures masiv približava Sredozemlju, nalazi se rt Cap Bénat i poluotok St. Tropez.

Samo nekoliko kilometara prema unutrašnjosti čeka Vas miran život, među selcima, vinogradima, plantažama maslina i borovim šumama, čiji miris se čudesno miješa sa lavandom, divljim timijanom i ružmarinom. Rijeke, kao što su Estéron, Loup, Roya ili Verdon teku kanjonima zaleđa, gdje se može naići na manja sela, a taj živopisan krajolik poziva na šetnje i vožnje biciklom.

Raznovrsna ponuda sportskih i drugih aktivnosti za slobodno vrijeme nalaze se u blizini obale. Može se ipak jednostavno šetati ulicama i mjestima i usput vidjeti stanovnike kako boćaju.

Uživajte u kuhinji, čije ukusno maslinovog ulje i češnjak Vaša nepca neće zaboraviti. Probajte i mnoga riblja jela i uz njih suha bijela vina.

Vile, kuće za odmor i apartmani izvrstan su izbor za odmor i idealna polazišna točka za istraživanje i otkrivanje ljepota Azurne obale.