Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Hrvatska

Vile, kuće i apartmani u Hrvatskoj

U svakom dijelu hrvatskog šireg obalnog pojasa i njenih bezbrojnih otoka, tijekom cijele godine, naći ćete nešto što će Vam otkriti osobitost naše redozemne zemlje. Luksuzne mediteranske vile, kuće za odmor, apartmani sa bazenima te apartmani uz more samo su dio privatnog smještaja koji će te pronaći u NOVASOL ponudi. Mi smo tu da Vam omogućimo da nađete svoje mjesto za odmor baš u Hrvatskoj, a vile sa bazenom, kuće za odmor te apartmane možete izabrati i iz još 20 ostalih destinacija iz NOVASOL ponude. NOVASOL Vam nudi bogati izbor vila, kuća i apartmana u Hrvatskoj.

Odmor u Istri

Doživite Hrvatsku

Vile, kuće i apartmani u Istri , Kvarneru i Dalmaciji idealni su za godišnji odmor u intimnoj atmosferi. Otkrijte čari Hrvatske iz jednog od objekata u našoj ponudi u kojemu ćete se osjećati baš kao doma. Pročitajte više o aktivnom odmoru u Hrvatskoj i plažama u skrivenim uvalicama duž Jadrana. Aktivnosti i zabava na moru nudi se skoro u svakom priobalnom mjestu. Što se nudi u neposrednoj blizini objekta koji ste odabrali za godišnji odmor, saznajte u opisu pojedine destinacije. Luksuzne vile u Istri, Kvarneru i Dalmaciji, kuće i apartmani sa bazenima te apartmani uz more prava su riješenja za vrhunski i kvalitetan odmor.

Odmor u Dalmaciji

Godišnji odmor u vilama, kućama i apartmanima

Otkrijte Hrvatsku, destinaciju nadohvat ruke. Vile, kuće i apartmani u Hrvatskoj ukusno su namješteni i kompletno opremljeni, prema odabiru pojedinog vlasnika, te je svaki smještajni objekt jedinstven na svoj način. Ugodna mediteranska klima, ljubazni domaćini i čari malih mjesta jamče ugodan boravak na našoj obali.

Gdje ljetovati u Hrvatskoj?

Još uvijek niste odlučili gdje ljetovati ove godine? Kako bismo Vam olakšali odluku, izdvojili smo top odredišta u kojima se nalaze naše vile, kuće i apartmani u Hrvatskoj. Kliknite na odredište i saznajte više:

Vile, kuće i apartmani u Istri

Vile, kuće i apartmani u Kvarneru

Vile, kuće i apartmani u Dalmaciji